Sunday, January 1, 2012

Tøffere konkurs lover ta effekt oktober 2005

På bare noen få korte uker, vil President Bush konkurs Abuse Prevention og Consumer Protection Act tre i kraft. I et nøtteskall, gjør den nye loven, som trer i kraft på 17. oktober 2005, det vanskeligere å avbryte din gjeld under kapittel 7 konkurs beskyttelse. I stedet, forbrukerne vil finne seg selv måtte Filbeskyttelse for kapittel 13 konkurs og betale tilbake sine kreditorer over en periode på fem år.


Her er en titt inn i noen av de store endringene som vil påvirke forbrukere velger å filen for konkurs etter den nye loven trer i kraft -


Kvalifiserende - kapittel 7 eller kapittel 13?


For å kunne kvalifisere for beskyttelse under kapittel 7 konkurs, vil forbrukerne måtte møte en midler-test. Test betyr bestemmer hvis din husholdning faller over eller under median inntekten i staten der du bor. De som har totalt er større enn staten median inntekten vil ikke er kvalifisert til å avbryte gjeld under kapittel 7-beskyttelse og vekselvis må fil under kapittel 13 og betale tilbake kreditorer.


Den store hensikten konkurs reform er å krever mennesker, som har råd til å gjøre noen betalinger mot sin gjeld, å gjøre disse betalinger, mens du fortsatt affording dem rett til å ha resten av sine gjeld som er slettet.


Beløpet du må betale tilbake under kapittel 13 beskyttelse vil være større fordi i stedet for en 3-års tilbake lønnsperiode, tidsrammen er nå utvidet til fem år - for å sikre kreditorer får betalt.


Credit rådgiving


Noen registreringssystem for konkurs under den nye loven vil være nødvendig å gå gjennom obligatorisk credit rådgiving. Pass på før du velger en kreditt rådgiveren som dette feltet blir fylt med folk som ønsker for å linjen deres lommer mens du tømme din.


Hvis du vil finne en pålitelig rådgiveren, sjekk for å se hvis det er noen klager mot dem eller deres organisasjon som er arkivert med din lokale Better Business Bureau. Dernest, finne ut hvis de er sertifisert av National Foundation kreditt rådgivere eller tilknytning av uavhengige forbruker kreditt rådgiving byråer. Til slutt finne ut om de har ikke-for-profit status. Personlig anbefale jeg forbruker kreditt Counseling Services som de oppfyller alle tre av vilkårene ovenfor. De kan nås på 1-800-888-2227, og du kan koble deg til et lokalt kontor.


Kostnadene faktor


Registreringssystem for kapittel 7 beskyttelse under den gamle lover vanligvis koster under $1000. Du bør forvente å betale mer under de nye lovene som filing avgifter har økt opp $60. I tillegg vil din advokat være nødvendig å dobbeltsjekke all din finansiell informasjon som tar flere av hans eller hennes tid. Det er også større ansvar pålagt advokaten som kan føre til at deres ansvar forsikring vil øke, som blir sendt videre til sine kunder i form av høyere avgifter. Under den nye loven forventer mange avgifter for å øke mellom 25-50%.


Hvorfor ble lover endret?


Hovedpoenget er at store kommersielle kreditorer lobbied hardt for reform. Selskaper som CitiBank, MBNA, og andre kredittkort utstedere bidratt aktivt foreslåtte endringer sammen med med finansiell støtte til å reformere konkurs lover - og i deres favør, ifølge mange forbrukernes beskyttelse grupper.


© 2005 http://www.yourfreecreditreportnow.com

No comments:

Post a Comment