Tuesday, January 31, 2012

10 Tips For å vinne på forvaring

Vinne på forvaring er en av de vanskeligste spørsmålene foreldre konfrontere i skilsmisse. I mange tilfeller begge foreldrene ønsker varetekt, og er villig til å bruke uansett hva det tar for å vinne. Dessverre, mer enn noen andre problemet i skilsmisse, for å vinne i varetekt betyr at du må være villig til å bevise din barn andre overordnet uskikket. Varetekt er alt om hva som er best for barn - og som involverer bevise at du er den beste overordnet - det vil si at den andre av foreldrene ikke er så god en forelder som du og/eller den andre av foreldrene er bare rett og Slett dårlig overordnet.


Mine anbefalte tips for å vinne på forvaring er:


1. Hvis du ikke er involvert i ditt barns liv nå, får du ikke varetekt fra en dommer. Hvis du er en arbeider forelder som lar din ektefelle håndtere alle detaljene av foreldre, er du ikke forberedt på å vinne i varetekt. Du må enten endre dine mål eller endre foreldre. Hvis du virkelig ønsker varetekt, engasjere nå - i alle aspekter av barnas liv. Engasjere seg i ditt barns skolegang. Delta på deres ekstra pensuminformasjon hendelser. Ta dem til lege og tannlege. Bli kjent med hva profesjonelle barna se og bli involvert med dem?


2. Kontroller at at du ikke er utsette barna til usikre eller usunn miljøer når de er med deg. Er du involvert i en annen sammenheng? Har det vært mer enn en? Vær svært forsiktig med å avdekke ditt barn til din companion(s). Mange dommere, fagfolk og annet objekt for foreldre til barn blir utsatt for andre relasjoner for tidlig i denne prosessen. Enda viktigere, hvis du virkelig ønsker å vinne i varetekt, skal det være fordi du ønsker å bruke tid med barna dine foreldre dem. Tilbringe tid med noen andre når du har barn er en oppskrift på å miste i varetekt i retten.


3. Har du satt ned dine barn er andre overordnede når barn er med deg - enten bevisst eller subconsciously? Hvis du gjør det, opphøre. En sikker måte å tape på forvaring er å skade barnas relasjon med den andre av foreldrene. En dommer vil vurdere om et overordnet fremmer eller forhindrer den andre overordnede tilgang til og forhold til barn når søker varetekt.


4. Vinner på forvaring krever at du beholder en kalender for alt. Du må kunne se tilbake og husker detaljer når det gjelder tid til å litigage forvaring. Hvis du ikke vet når du hadde barn, hvilke hendelser du deltok, der de var, eller du var eller allof ganger din ektefelle var betimelig for en plukke opp eller slippe av, vil du bare vondt din egen sak. Du kan holde oversikt på din egen kalender, med din egen journal, eller med et profesjonelt administrerte kalenderbehandling system.


5. Vær tidsnok...Være på gang...Vær tidsnok. Noen problemer kan forårsake konflikten så mye som en forelder som er vedvarende sent i plukke opp eller slippe av barn. Det irks dommerne, det skaper argumenter med din ex eller snart å være og det understreker ut barn. Så være i tide.


6. Være fleksibel. Hvis den andre av foreldrene ønsker å bytte helger eller ukedager, bør du gjøre det hvis du kan administrere tidsplanen. Når tid kommer til å fortelle dommeren om hvorfor du bør ha varetekt, kan du fortelle dommeren som er overordnet som sørger for at tidsplanen fungerer. Lukk tilfelle gjør dette problemet en forskjell.


7. Ikke involverer barna i problemene som venter i retten eller med advokater. Banene er generelt veldig imot barn å vite detaljene for hva er egentlig voksen problemene. Barn skal bli fortalt at begge foreldrene elske dem og ønsker å se dem - det er den. Barn kan se en psykolog og/eller en advokat eller andre profesjonelle Hvis domstolen dirigerer som. Barn kan snakke med dem om ditt tilfelle - du skal ikke gi dem detaljer, særlig hvis gir detaljene omfatter nedrakkende den andre av foreldrene.


8. Vinnende på forvaring krever vurderer en annen svært viktig faktor: hvor barn vil leve. Det er ikke en god idé å coach barna på dette problemet. De vil ha en mulighet til å fortelle hva de ønsker å enten domstol, deres advokat eller psykolog. Det er imidlertid lurt å vite hva de ønsker. Hvis de ønsker å leve med sine annet overordnet, bør du ikke bruke all din tid og penger å forfølge varetekt, med mindre du tror at det er usikre eller inappopriate for barn å leve med det overordnede objektet.


9. Du må være villig til å Vis hvorfor barna er andre foreldre bør ikke ha varetekt. Så, du trenger å spore om det overordnede objektet er på gang, involvert og fleksibel med tidsplanen. Hvis det overordnede objektet har problemer som påvirker varetekt, for eksempel en historie med psykiske problemer som påvirker hans eller hennes evne å omsorg for barn eller alkohol eller narkotika Rusproblem, må du la domstol vet. Andre problemer som kan og påvirker varetekt bestemmelser inkluderer tall og frekvens av romantisk forhold og epxosure av barn til disse forhold, riktig oppsyn med barn, og sikre at barna går på skole og se fagfolk som en lege og tannlege når det er nødvendig.


10. Fremfor alt annet, ansette en god advokat og være åpen og ærlig med din advokat. Lytt til din advokat, ikke noen venn eller relativ som er sikker på om hva du bør gjøre fordi de hadde en venn eller et familiemedlem som fikk en bedre avtale. Hvis du betaler din advokat, lytte til hva han eller hun har å si.

No comments:

Post a Comment