Friday, January 27, 2012

Hva er kravene til å etablere et aksjeselskap?

En bedrift er den største typen forretningsenheten. Så hvordan virker en lager en av disse gigantene? Men først det er viktig å definere begrepet CORPORATION-en bedrift er en kunstig juridisk enhet som er chartret av en stat og dannet for å gjøre forretninger. En bedrift er helt forskjellige og separate enheter fra dens eiere, det har sitt eget liv og kan holdes ansvarlig for noen skyld det påløper. En bedrift er også påkrevd ved lov til å betale sin egen skatt.


Hver stat har sin egen generelt Corporation-loven eller Business Corporation lov som tillater at praktisk talt alle å erverve en charter for å kunne gjennomføre en virksomhet. Mekanikerne innebære i etableringen av en bedrift er betegnet som artikler av innlemmelse og det er også en avgift som skal betales. Start med å skape en bedrift er med innlevering av artikkelen innlemmelse og deretter betaling kreves avgift til statlig kontor eller kontoret av Corporation-kommissær. Denne prosessen er felles for standard-typen for corporation men den samme prosessen oppstår både limited liability company og Kommandittselskap siden mange av deres fordelene som tilbys er de samme som de tradisjonelle corporation.


Artikler av innlemmelse er avgjørende komponenter i et aksjeselskap, og derfor krever for hjelp eller tilstedeværelse av en advokat. Det bestemte innholdet av en firmaattest er forskjellig fra stat til stat. Likevel, de grunnleggende funksjonene er den samme i alle stater, og disse er som følger: corporation's navn, antall aksjer som er autorisert, navnene og adressene til incorporator/s og er også inkludert adressen til en registrert kontor og agent for tjenesteprosessen.


Når det gjelder arkiveringen finnes det ulike tilnærminger som kan benyttes til å skynde seg behandlingen. Noen folk gjør bruk av interaktive programmer som kan hjelpe quicken arkiveringen prosessen og deretter er det praktisk rive ut skjemaet tilgjengelig i de fleste guider til Innlemming. Det er også enkelt å i tomme skjemaer som kan bli funnet i statlige kontorer. Incorporators kan også søke hjelp hos et firma selskap å hjelpe dem å skape corporation for dem, men selvfølgelig innenfor deres angi standarder. Incorporators kan også leie en forretningsadvokat å hjelpe dem med å sette opp sine corporation.


Etableringen av et selskap fullført ikke hele delen av prosessen med å sette opp en virksomhet. Det er fortsatt noen krav som må være fornøyd og ansettelse av en advokat til å hjelpe i skapelsen av corporation er uten tvil den klokeste avgjørelsen noen incorporator kan implementere. Det flotte med å ha en advokat til å hjelpe i skapelsen av et selskap er at alle av-lover og oppløsninger, i tillegg til alle de andre legalities involvert er gjort riktig. Ikke bare det, incorporators er trygg på at alle deres rettigheter og fordeler er beskyttet når tid kommer for dem å drive sin virksomhet.

No comments:

Post a Comment