Monday, January 30, 2012

Slik velger du et Patent advokat

Kan du bruke litt hjelp beskytte din oppfinnelse? Hvis så, en advokat som er dyktige i patent lov er det beste alternativet.


Som du kan forestille deg, vil det være vanskelig å formidle din oppfinnelse til noen som vet ingenting om det. Derfor er det beste Hvis du er i direkte kontakt med patent advokat. Du kan møte personlig og Vis patent advokat noen prototyper eller tegninger du kan ha for å illustrere din oppfinnelse. Som du kan sikkert gjette, vil prosessen går utskriftsjobben enklere hvis du arbeider med et patent advokat i nærheten av deg. Selv om det kan gjøres, vil bare en lang avstand relasjon belastning prosessen.


Sannsynligvis er den beste måten å velge et patent advokat i byen gjennom muntlig. Til å finne henvisninger (og knytte til andre som har interesser som likner din egen), kan du bli med en lokal oppfinnere klubb. Du kan også søke gjennom den USPTO liste over registrerte patent advokater eller bare bruke deres database for å sjekke din potensielle patent advokat legitimasjon.


Når du søker ut et passende patent advokat, må du spørre om sin erfaring og bakgrunnen. Spør dem hva grader de holder, antall år de har brukt skriving og prosecuting patenter og antall patenter. Få referanser fra tidligere klienter og kaller dem til å be om sine erfaringer med patent advokat.


Når du velger et patent advokat, er det også viktig å finne noen som spesialiserer seg på feltet ditt oppfinnelsen er knyttet til. Patent advokater er ikke lik i alle områder. For startere, hva er deres degree(s) i? Dette er veldig viktig. Noen patent advokater har en grad i engineering. Andre patent advokater vil være dyktige innen biologi, andre fysikk og andre, informatikk. Du vil ikke ta linje med nylig oppfunnet celle (Ja du kan patent slike ting) til et patent advokat med bakgrunn i elektroteknikk. Du ønsker et patent advokat med bakgrunn i biologi for å hjelpe deg med denne typen oppfinnelse.


Hvis du har en grunnleggende oppfinnelse, vil kommer med et patent advokat med generelle Maskinteknikk bakgrunn sannsynligvis spare deg noen penger. Spesialiserte fagfolk betalt vanligvis mer.


Du vil at deres bakgrunn og din oppfinnelse type å matche så tett som mulig. Skrive søknader om patenter er litt av en kunst. Selvfølgelig, et patent advokat kan komme til å hjelpe deg gjennom juridisk, men det er også en god del av kunnskap og bestemte tekniske detaljer som må gå sammen med den. Dette er grunnen patent advokater må ha teknisk bakgrunn.

No comments:

Post a Comment