Thursday, January 12, 2012

Nakkesleng skader krav er ikke så farlig... Eller er det?

Er du klar over hvor viktig din kompensasjon for en Nakkesleng-skade kan være? Altfor ofte en Nakkesleng skader hevder er oversett eller er under kompensert. Det er ofte anses mindre, men er det egentlig? Tross alt, du har lidd en ulykke, blitt skadet selv om skaden er "bare" Nakkesleng.


Har du innse hva en Nakkesleng skaden er?


En Nakkesleng fører vanligvis til skader til halsen. Tror du at en nakke skader er mindre?


Masse ulykke hevder jurister vil forsøke å fortelle deg en Nakkesleng skade ikke vil bringe mye ulykke kompensasjon, eventuell.Tror du dem? Hvis du gjør det, er det fordi du ikke forstår de langsiktige konsekvensene av skaden. Hvis du har vært i en ulykke, og LED, du bedre kan du begynne å forstå hvor alvorlig en nakke skade kan være. Overse betydningen av Nakkesleng ulykke krav, og du kan være i for en meget ulykkelig liv.


15 År med Hell


Her er en historie som vil få deg tenke to ganger om betydningen av Nakkesleng nakke skader krav.


Det var en enkel sak. En bilulykke. Hun var en passasjer i hennes manns bil. Noen stoppet plutselig foran ham, og han rear-ended dem.


Ulykken var teknisk hans skyld, fordi han bør har igjen mer plass mellom hans bil og en foran. Men mannens kone var ikke på skyld. Hun var bare en passasjer, en ulykke offer.


Sjåføren av bilen han rear-ended tydeligvis har ikke riktige ulykke forsikring, slik han forlot ulykken scene raskt, før politiet ankom. Bilen var ikke går veldig fort på innvirkning. Det var rushtrafikken.


Selv så ble motoren skadet ved uhell virkningen, så det var slutten av bilen. Men ingen uhell skader til passasjeren eller hennes ektemann, driveren. Eller slik at de trodde.


Dagen etter ulykken, awoke både mann og hustru med stiv ryggen og noen smerte som er utvidet fra halsen hele veien ned lengden på ryggen. Accident insurance betalt et besøk til legen, der de ble diagnostisert med 'Nakkesleng'.


Nakkesleng, Ja... Uansett!


Her er der historien blir dårlig. Legen sa Nakkesleng var en mindre skade og de ville gjenopprette; slutten av historien.


Men det var ikke.


To år senere, bebygget kvinnen en problem med hennes håndleddet. Det var nesten som om hennes håndleddet ble skadet, men hun ville gjort noe for å forårsake skade. Gradvis innså hun problemet involvert hennes skulder også. Hun utviklet sporadisk nummenhet fra halsen til hånd uten tilsynelatende grunn.


Nakkesleng-ulykken lengst er glemt, hun prøvde å tenke på en umiddelbar årsaken til skaden og kunne ikke finne en. Hun gikk med hennes liv, uvitende at nummenhet fra halsen til hånd hadde noe å gjøre med skader to år tidligere.


Ettersom tiden gikk, hun utviklet flere problemer – forskjellige typer av helse-problemer som syntes å ha ingen åpenbar årsak. Hun fremdeles trodde ikke å knytte noen av disse problemene i med bilulykke fra år før, og Nakkesleng skaden legen sa var ikke så farlig.


Håndtere smerten


Til slutt, på toppen av alle hennes helseproblemer som ingen kan diagnostisere, hun utviklet alvorlig halsen smerte og nummenhet i hodet hennes. Det var verre hver gang hun prøvde å kjøre. Selv om hennes rygg og nakke følte smertefullt som hun satt bak rattet – gjorde ikke på samme måte som hun følte seg etter hennes Nakkesleng skader – hun en gang tror om ulykken forårsaket skaden. Tross alt, trodde hun det når hennes lege sa Nakkesleng-skader var mindre, med no konsekvens.


Men det var konsekvenser, alvorlige helsemessige konsekvenser. Økende funksjonshemming. Problemer med å forbli fokusert på hennes jobb, på grunn av konstant nummenhet fra halsen for hånden. Smerte i hennes nakke og skuldre hver gang hun lei for å bruk computeren eller prøvde å kjøre. Hun var redd for halvparten av tiden for å få inn en annen ulykke på grunn av nummenhet, redd hennes hals problemer ville føre til en blackout som hun satt bak rattet.


Lettelsen


Da hun var endelig kunne ikke kjøre selv nedover gaten med smerter i hennes hals, gikk hun endelig se en ny lege. Han ba henne 'Har du noen gang vært i en bilulykke?'


Hun har tenkt på det og husket: ' Ja. For femten år siden '.


'Hva har skjedd?' legen spurte.


Hun shrugged. "Det var ikke en stor avtale. Jeg LED en Nakkesleng skade '.


The doctor's øyne utvidet.


"Hva mener du det var ikke en stor avtale? Ikke du skjønner skaden du LED for femten år siden er årsaken alle dine problemer i dag? "


Dette er en trist historie, fordi denne kvinnen har aldri tenkt på erstatningskrav Nakkesleng. At skade forårsaket et problem etter hverandre som alvorlig påvirket sin evne til å arbeide og hennes livskvalitet. Virkningen av Nakkesleng skaden fortsatte over mange år, og problemene intensivert. Alle på grunn av en ulykke som forårsaket Nakkesleng.


Leve med konsekvensene


På lang sikt, ble denne kvinnen deaktivert av hennes skade. Er det virkelig 'ikke så farlig', som lege som undersøkte henne etter ulykken hevdet? Bør ikke hun har hevdet ulykke kompensasjon for sin nakke skader, ser fram til å se at hun lider langsiktige konsekvenser?


Nakkesleng-skade er ikke mindre!


Det er en skade til halsen, som er en kritisk del av kroppen. Det er gjennom halsen alle neural meldinger og nærings-gi blod celler reise til og fra hjernen og resten av kroppen. Det kan ha en alvorlig langsiktige impact…, og det er ikke nødvendigvis åpenbart umiddelbart.


Din beslutning om


Dette betyr ikke at alle Nakkesleng skader vil ha alvorlige, langsiktige konsekvenser. Men hvordan vet du hva du kan være berettiget til med mindre du rådføre deg med en kompetent profesjonell – en ulykke hevder advokat som har sett konsekvensene av nakke skader og vet om du har en gyldig ulykke kreve kompensasjon? En påstand advokat som kan henvise deg til å ta riktige trinnene til å håndtere din skade hevder effektivt og rettferdig.


Hvis du har lidd en Nakkesleng nakke skader, ikke bare skrive den av som ikke så farlig. Det kan være en større avtale enn du tror. Du kan undersøke Nakkesleng-ulykken krav-alternativer. Fordi hvis dagen kommer når din skade fører til langsiktig problemer, og du kan ikke lenger holde en jobb som et resultat av uhell år tidligere, ikke vil du ønsker å være uten kompensasjon du var berettiget til.

No comments:

Post a Comment