Sunday, January 22, 2012

Betydningen av lover på offentlig transport

Bortsett fra privat bil er ulykker det også et stort antall relaterte offentlig transport ulykker. Den føderale regjeringen er den regulerer felles operatører som transport passasjerer og lasten over hele staten. Likevel, hver egen stat har sin egen regulert offentlige transportsystemet alle innen sin tilstand linjer. Men det er generelt den føderale regjeringen som styrer utdanningen transport mens de enkelte landene er å administrere intrastatlige transport.


Akkurat hva som er felles operatører? Felles carrier er begrepet gitt til å referere til en som gjøre kjent for offentligheten hans virksomhet omfatter transport av personer eller Last fra ett punkt til et annet innen eller utenfor staten i retur for kompensasjon og tjenester resultatføres er også tilgjengelig for publikum. Noen av de vanlige bærere tilgjengelig er tog, bybusser og fly. Likevel er det noen unntak spesielt når det gjelder visse typer fly, samt noen fartøy som er inkludert i privat charter-transport.


Betydningen av å vite om en transport tjeneste er en felles transportør eller ikke er for implementering av spesifikke felles carrier forskrifter i diverse stater. Felles carrier-regler brukes vanligvis utstyr krav, lisensiering, transport prosedyrer, fare og priser og andre som er relatert til driften av felles transportøren. Angi forskrifter som er gitt til fordel for ikke bare sunn carrier-industrien, men mer slik at allmennheten. Felles operatører er nødvendig for å følge strengt regelverket og standarder pålegge i deres respektive stater.


Ulykker som er relatert til felles operatører, har den føderale regjeringen opprettet ulike regler som til graden av ansvar felles operatører har til sine passasjerer som er skadet mens å gjøre bruk av felles carrier-tjenestene. I tilfelle av felles carrier ulykker gjelder individuelle staten loven å bestemme omfanget av personskader som en felles transportør kan være ansvarlig. Et stort antall stater følger imidlertid den generelle regelen som felles operatører er ansvarlig for personskader opprettholdes av passasjerene. Denne loven er basert på forutsetningen at en felles carrier må og skal ansette det høyeste nivået av omsorg, flid, samt årvåkenhet når transporterer passasjerer til målene utnevnt. Felles transportøren er også forventet å opprettholde nødvendig utstyr kombinert med en rimelig grad av ferdighet for å kunne oppnå sikker transport av passasjerer.


Og avhengig av styrende staten loven, er det noen statlige forskrifter som ikke nødvendigvis forplikter en felles carrier å være helt ansvarlig for sikkerheten til sine passasjerer, men krever at felles carrier skal vise en høy grad av omsorg til sine passasjerer. Men fortsatt generell regel gjelder at en felles carrier ville bli holdt ansvarlig for skader opprettholdes av passasjerene i tilfeller der ulykken ville vært unngått hvis bare transportøren hadde brukt omsorg og flid i transport sine passasjerer.


Kommentarer og forslag til artikkelen vennlig på Los Angeles kjøretøy ulykke advokat Services

No comments:

Post a Comment