Tuesday, January 17, 2012

S selskaper � innlevering valget

Å få en bedrift som er utpekt som en "S" kan være litt forvirrende. Hvis du er forpliktet til å få en "S" corporation, er her hvordan du gjør det.


"S" Corporation


"S" i s corporation henviser primært til en mva-betegnelse. Mens velger å være en s corporation har juridiske implikasjoner, for eksempel ikke mer enn 75 aksjonærer, betegnelsen virkelig bekymringer passerer gjennom skattespørsmål. Sette i lekmann vilkår, betyr betegnelsen ganske enkelt corporation vil "passerer gjennom" sin skatt aksjonær i forhold til sine eierandeler. Dette gjør at aksjonærene å hevde fortjeneste og tap direkte på deres skatter og unngå dobbeltbeskatning av en c corporation.


For å bli en s corporation, må du registrere et valg til IRS. Ingen dokumentasjon krever vanligvis, å være arkivert med majeure tilstand, men sørg for å sjekke deg RETTSKRETS. Uansett, er innlevering til IRS gjort ved hjelp av skjemaet "2553 – valget av et Small Business Corporation."


Hvis du vil fylle ut skjema 2553, må du oppgi følgende informasjon:


1. Navnet og adressen for corporation,


2. Det skatteåret dekkes av valget


3. Datoen corporation først hadde aksjeeiere eller begynte gjøre forretninger,


4. Navn, adresse og personnummer av hver aksjonær, og


5. Signatur hver aksjonær.


Hvis du har aksjonærer som ligger rundt om i landet, kan å gjøre en "S" valget arkiveringen være problematisk. Få alle til å logge av på dokumentet, kan det ta tid og tid er ikke på din side.


Tidskrav


IRS setter strenge tidsfrister på innlevering "S" valgene. I tekniske termer, må valget være arkivert før den 15 dagen i den tredje måneden av skatteåret som er du velger status. Ah, er IRS så poetisk.


I laymen's vilkårene, bør du filen valget i 75 dager med innlemmelse. Fra et praktisk synspunkt, foreslår jeg at du får valget signert og arkivert så absolutt så snart som mulig. Du bør også-valget gjennom rekommandert post slik at du har et lite bevis Hvis IRS hevder en sen innlevering.


Jeg vet ikke hvorfor, men IRS får cranky når det gjelder s valget. Hvis du følger trinnene ovenfor og få arkiveringen i så snart som mulig, bør du være greit.

No comments:

Post a Comment