Wednesday, January 18, 2012

Skattemessige fordelene ved en �C� Corporation - finansiering

Hvis du kommer til å danne et aksjeselskap, blir du kanskje overrasket over å høre en "C" corporation leveres med en rekke skattemessige fordeler. Mens denne artikkelen ikke er ment å erstatte råd fra en god skatt profesjonell, kan det tjene til å åpne øynene til verdien for en "C"-corporation.


"C" Corporation


"C" i c corporation har noen juridiske ramifications, men det er primære angivelsen for skatte-og avgiftsformål. Sette i lekmann vilkår, betyr betegnelsen ganske enkelt corporation vil fungere som sin egen skatt-enhet. Derimot fungerer en "S" corporation som en gjennomgående skatt enhet, skyve sin financials ned til aksjonæren som rapporterer informasjon om sine personlige selvangivelse.


Internet Revenue Code fastsetter loven på skatt, og den inneholder noen saftig bestemmelser for bedrifter. Kan ta en titt på en av fordelene.


Innlemming


Når en part overfører noe av verdi til en annen part, blir IRS interessert. Det viser mottak av noe av verdi som en skattepliktig hendelse. Ganske enkelt sagt, hvis du betaler meg for å danne et aksjeselskap, har jeg til å rapportere og betale skatt på pengene. Siden en C-Corporation er en stå alene skatt enhet, hva skjer når du kjøper aksjer?


Du har laget arrangementer for å danne en "C"-corporation. Nå har du til å kjøpe aksjer i det å bli en aksjonær. Hvis du utveksle penger eller eiendom for aksjene, tar IRS posisjon ikke skattepliktig hendelsen forekom. Dette betyr i hovedsak corporation ikke vil har til å rapportere du bidrag som en del av inntektene. Hvis pengene ikke er betraktet som en del av bedriftens inntekter, må ingen skatt betales på den.


Nøyaktige regler for finansiering av en bedrift er litt mer komplisert. Du kan forvente det å være omtrent femti unntak og kvalifiseringer med alle mva-utsendelse. For eksempel, hvis du var til å utveksle services i stedet for penger for aksjemarkedet, ville i eksemplet ovenfor ikke gjelde. Kontroller at du snakker med en skatt profesjonell til å håndtere den aktuelle situasjonen på riktig måte.


Til slutt


Mange velger en forretningsenheten uten å ta hensyn til alle relevante forhold. Skatt utgjør definitivt en av disse aspektene. Kontroller at du ser på dem før du gjør din beslutning.

No comments:

Post a Comment