Wednesday, January 11, 2012

Barn varetekt evaluering

En underordnet varetekt evaluering kan bestilles av en domstol Hvis du er involvert i varetekt tvist med din ektefelle. Varetekt evalueringen kan være nødvendig i en innledende varetekt sak eller i en etterfølgende tilfellet hvis en av foreldrene ber om at utstedelse av forvaring endres. Hvis du søker primære forvaring av barnet, vil du vet retningslinjer for barn varetekt evaluering som du må gjennomgå. Til en viss grad, disse retningslinjene kan variere fra stat til stat, så du trenger å diskutere barn varetekt evalutaion prosessen med din advokat eller din familie domstol i staten.


Generelt, innebærer en underordnet varetekt evaluering en rekke møter mellom foreldre og barn og en profesjonell som vil vurdere varetekt problemet. Noen ganger er at profesjonelle en psykolog. Noen ganger er det en profesjonell med en Masters og noen ganger en doktorgrad. I enkelte stater profesjonelle bare undersøker og rapporterer informasjon om gransking domstolen. I andre land, profesjonell gjør barn varetekt evaluering faktisk gir domstolen en anbefaling til hvordan varetekt skal bestemmes.


Måte som en underordnet varetekt evaluering brukes av en domstol kan også variere fra stat til stat. I enkelte stater dommerne sette en høyere prioritet på ønskene til barn og at problemet er adressert i varetekt evalueringen. I noen av disse statene anses barnets ønsker Hvis barnet har oppnådd en viss alder. InIllinois, barnets ønsker er en viktig faktor. I andre land er det bare en faktor eller ikke en faktor i det hele tatt. I Alabama, er en chid's ønske ikke betraktet som en pålitelig faktor i determininig forvaring, så faktorer skal prioriteres over barnets ønsker i underordnede varetekt evalueringen er mer fokusert på den også som en sikkerhet for barnet.


En underordnet varetekt evaluering kan innebære en undersøkelse i moralske vaner og problemer som alkohol og Rus bruk, kirke tilknytning og familien støtte systemet. Andre problemer som kan, og ofte er vurdert i en varetekt evaluering omfatter faktorer som er relatert til moralske vaner, men som er mer fokusert på for å bestemme hvilke overordnede kan tilfredsstille barnets behov, omfatter muligheten til å gi en passende Hjem, skole støtte og så videre.


En underordnet varetekt evaluering kan ta måneder å konkludere. Gransking aspekter kan inkludere en gjennomgang av alle eksisterende rådgiving poster for familien, et av eller begge foreldre eller barn, mental helse poster for noen av de parter, alle kriminelle postene, skolepapirer for barn og én eller flere intervjuer med hver overordnede og underordnede og andre individuelle domstolen anser passende. For eksempel hvis en følgesvenn eller signifikante andre er å leve med en forelder, kan at personen ha innvirkning på daglige livene til barn. Retten vil kanskje den personen som er inkludert i underordnede varetekt evalueringen. Noen av evaluering intervjuer er utført individuelt, og noen er gjennomført med foreldre og barn sammen. Dette formatet er diktert av profesjonell gjennomfører varetekt-evaluering.


Hvis du er involvert i en tvist varetekt, og du blir involvert i en underordnet varetekt evaluering, snakke med din advokat om prosessen som du og dine barn vil bli utsatt for. Være forberedt og åpne og gir all informasjonen som kreves av deg. Mest av alt, finne ut hva du er i stand til å si for barn å forberede dem for intervjuer de nødt til å delta.

No comments:

Post a Comment