Thursday, January 19, 2012

Barnet støtte håndhevelse og føderale straffelov

Barnet støtte rettshåndhevelse er en voksende område av family law. Når barnet støtte har blitt bestilt av en domstol eller avtalt av to foreldre, er det ikke alltid jevn seiling. Selv om vi høre mye om "deadbeat foreldre" (og det er både moms og dads som er deadbeats), den overveldende majoriteten av foreldre betaler støtte og ta vare på sine barn som avtalt eller bestilt. Men når det ikke er tilfelle, må du vite hvordan barnet støtte håndhevelse fungerer.


Barnet støtte enforcmement i en eller annen form er tilgjengelig i hver stat for å samle mot deadbeat foreldre. De underordnede støtte håndhevelse rettsmidler inneholde lønns garnishment, avskjære skatt refusjoner, suspendere en driver eller profesjonell lisens og mer.


I tillegg til barnet støtte håndhevelse rettsmidler som gir de enkelte landene, det er en føderal rettsmiddel som ofte blir oversett, men som er svært effektivt. At barnet støtte håndhevelse rettsmiddel er barnet støtte Recovery Act av 1992.


Under den underordnede støtte Recovery Act er unnlatelse av å betale barnet støtte, hvis det er willful, en føderal forbrytelse Hvis overordnet som skylder støtte bor i en annen stat enn overordnet som mottar støtte. Å stole på denne kriminelle vedtekt kan være et svært effekt barnet støtte håndhevelse verktøy.


Formålet med den føderale barnet støtte Recovery Act var å hindre at en forelder flytte til en annen stat eller en fremmed jurisdiksjon for gå uten en barnet støtte rekkefølge. Men siden vi lever i en utrolig mobil samfunn, er det ikke uvanlig å ha en støtte betale overordnede i én tilstand og en støtte mottak av foreldre som bor i en annen stat. Når det skjer, er føderal lov tilgjengelig som et legemiddel for utdanningen barn barn støtte håndhevelse.


Et første angrep under føderale barnet støtte Recovery Act kan føre til en fengselsstraff på opp til seks måneder i tillegg til monetære bøter. En andre overbevisning kan resultere i mer fengsel tid og større bøter.


Barnet støtte Recovery Act ble endret i 1998 og er nå kjent som Deadbeat foreldre straff Act. I 1998 Act gjør det en føderal forbrytelse å reise til en annen stat å unngå en barnet støtte forpliktelse, hvis denne støtte plikten er større enn $5000 og har vært ubetalt for mer enn ett år. Hvis forpliktelsen er større enn kr 100 000, og har vært ubetalt i mer enn 2 år, hvis er en føderal forbrytelse under 1998 Deadbeat foreldre Act bare for å ikke ha betalt barnet støtte.


Straff som er tilgjengelig for barnet støtte håndhevelse under Act 1998 Deadbeat foreldre inkluderer fengselsopphold, bøter og hvile. Hvile er utbetaling av penger til fengselsstraff overordnede i et beløp tilsvarende barnet støtte arrearage eksisterende på tidspunktet da saksøkte er dømt. Prøvetid kan også bli pålagt, og kan inkludere forhold som betalingen av barnet støtte og obligatorisk sysselsetting. Påbud av ekstra fengsel tid kan føre til et brudd på disse vilkårene av prøvetiden.


Hvis du har noe utestående barnet støtte og overordnet som er ment for å betale liv i en annen stat, kan du ta kontakt med en advokat for å diskutere om den føderale Deadbeat foreldre Act kan hjelpe deg med barnet støtte håndhevelse og samle støtte på grunn av til deg.

No comments:

Post a Comment