Friday, January 6, 2012

Microsoft v. Google � Kai-Fu Lee�s ikke konkurrere avtale

Med mindre du har vært på ferie hele sommeren, bør det gamle nyheter slagsmål mellom Google og Microsoft. Nye utbygginger, imidlertid har skjedd med utgivelsen av den ikke-konkurrere underskrevet av Kai-Fu Lee.


Google v. Microsoft


Tidligere i år, avslutte Kai-Fu Lee Microsoft å gå arbeide for Google. Ved å gjøre Lee angivelig brutt en ikke-konkurrere avtalen han hadde inngått med Microsoft. Predictably, Microsoft saksøkte Lee å hindre farten og brawl begynte. Microsoft landet første slag ved å få en midlertidig restraining rekkefølge hindrer Lee working for Google før saken er løst.


Ikke konkurrere språk


Som saker har gått fremover, språket den ikke konkurrere avtalen har blitt offentlig kunnskap. Generelt, Lee enige om ikke å arbeide for en stor konkurrent av Microsoft hvis han forlot selskapet for en periode på ett år. Informasjon om språket, er imidlertid grovt underholdende


I signering av ikke-konkurrere avtalen, Lee enige om:


1. «…not å godta sysselsetting eller delta i aktiviteter som er konkurransedyktige med produkter, tjenester eller projects…of Microsoft…Jeg jobbet på eller …learned konfidensiell eller fortrolig informasjon eller forretningshemmeligheter mens ansatt. "


2. Alle søksmål som oppstår fra den ikke konkurrere avtalen forekommer i staten Washington.


Mr. Lee og Google har et alvorlig problem. California domstoler sjelden håndheve ikke-konkurrere avtaler, mens Washington domstoler gjør. Siden Microsoft saksøkte først og Lee uttrykkelig avtalt til Washington jurisdiksjon, bør dette tilfellet forbli i Washington. Google prøver å flytte jurisdiksjon til California, men Microsoft slå det til slag. Googles advokater bare blåste det.


Prediksjon


Spådommer i juridiske tvister er iffy i beste fall, men Mr. Lee og Google har virkelig falt på sitt ansikt i denne. Hvorfor de ikke saksøke Microsoft i California retten før Microsoft kan reagere er sinn boggling. Dekk er nå stablet tungt i favør av Microsoft, og du kan forvente en outright seier for Microsoft eller et forlik på vilkårene fastsatt av selskapet.

No comments:

Post a Comment