Monday, January 16, 2012

Skattemessige fordelene "C" selskaper � Business svikt

Statistikk viser at mange bedrifter mislykkes. Hvis du kan overleve de to første årene, gå sjansene for din bedrift lykkes opp dramatisk. Men hva om du ikke gjør det? Hvis du har en "C" corporation, kan du få en skatt pause.


"C" Corporation


"C" i c corporation har noen juridiske ramifications, men det er primære angivelsen for skatte-og avgiftsformål. Sette i lekmann vilkår, betyr betegnelsen ganske enkelt corporation vil fungere som sin egen skatt-enhet. For å bli en aksjonær i selskapet, må du utveksle eiendom, kontanter eller tjenester i bytte for lager.


Internet Revenue Code fastsetter loven på skatt, og den inneholder noen saftig bestemmelser for bedrifter. I tilfelle av en business-svikt avtegner koden noen gunstig skatt nedskrivning for investeringen du har gjort på lager.


Å ta et underskudd


Anta at du og jeg gå kommet til konklusjonen at vi kan starte en ny søkemotor som vil tørke Google, Yahoo og MSN av kartet. Opplyse litigious naturen av disse selskapene, råder en advokat oss å danne en c corporation. Vi gjør det, og hver av oss bidrar $20.000 i kontanter for lager. I bytte for vårt bidrag mottar vi aksjer totalt 90 prosent av aksjene som er utstedt av corporation. Vi er klar til å gå.


Etter et år passerer, kommer vi til å innse at søkemotor spillet er ikke så lett. Faktisk corporation er blakk, og ingen av oss kommer til å kaste noen ekstra midler på denne Tyrkia i en virksomhet. Vi bestemmer oss å lukke butikk og sverger til aldri snakker om venture igjen.


Fra en moms perspektiv, alle er ikke mistet i de ovennevnte scenario. Når det gjelder tid til filen skatter, hver enkelt av oss vil bli stand til å trekke alle eller en del av $20.000 vi brukte for å anskaffe aksjer i C-corporation. Hvilken zoomprosent skal avhenger av din eksakte situasjon, men du kan forvente å få en betydelig fradrag.


Som alltid, det er kvalifiserer og begrensninger for denne totalavskrivning. Kontroller at du snakker med en skatt som er profesjonell, slik at du får minst noe av at Tyrkia i en virksomhet.

No comments:

Post a Comment