Monday, January 2, 2012

Personlige Skadebehandling Krev - vinne uten tvil!

Alle liker å vinne! Hvis du vinner av en tomme eller en engelsk mil, er å vinne vinnere! Nå vinne på personskade er en annen ball spillet fullstendig. Vil du kreve erstatning i direkte resultat av en ulykke eller skade? OK, det er fint gå fremover, du fortjener det!


Livet før en personlig skadetilfelle


Jeg vedder på at det var awesome... Du skulle ha tiden av livet. Å vinne på alt, fotball, cricket, racing, baseball, og selv på jobb. Traff mål, blitt forfremmet og av slike. Du var på toppen av Mount Everest, går gal som Rocky øverst på stadion.


Du har hørt om Ulykken Skadebehandling krav og erstatningskrav for skader betyr alle det samme ting. Men aldri hatt gleden av å føle det og du vil ikke. Du tror det ikke kan være så ille bortsett fra når du bli involvert i en bilulykke. De tror jeg er smertefullt!


Kunne ikke få noe bedre nå likevel er høydepunktet for suksess.


Deretter en dag en bilulykke skaden oppstår... til skal du!


Livet ditt faller fra hverandre. Du kan ikke vinne en eneste ting! Ikke engang en dato. Du bli en tabbe i øynene til andre personer. Du bruker til å gå ut hver fredag kveld. Men nå takket være bilulykke skaden, sengen er fredag kveld underholdning bare... godt for tiden.


Livet under en skade eller Skadebehandling Krev


Du har lyst til crap.Periode!


Du var den første personen alle kalt når det var noe skjer hver dag. Du var som en operator, ringe etter kall etter kall. Måtte du spesifikt kjøpe en telefon som hadde en batterilevetid for nok taletid i en hel dag.


Nå lade du ikke selv det for dager, og fortsatt batteriets full!


Bildet


Det er ingenting mye du kan gjøre, foruten fange på filmer du holdt tenker du får runde å en dag. Du kan nå se filmer hele dagen, eller holde deg oppdatert med nyheter. Hva som skjer rundt om i verden?


Før du høre om en ulykke, og tror hvor forferdelig. Men nå har du absolutt oppriktige anger for dem i slike situasjoner. Akkurat som orkanen Katrina. Hvor forferdelig er det?


Følelsen


Du føler for andre mennesker, deres tap, uansett hvor stor eller liten.


Vurderer best du kan gjøre er ur TV, såpe etter såpe, filmer etter filmen. Det er én ting du bør aldri se er musikkanaler!


Disse er glad, gledelig 5 minutters klipp av folk dans, klapping, rock sin kropp og liker. Hvis din favorittmusikk kommer på, etter et par klipp. Du vil flytte. Du vil huske hvordan det følte for å være i en slik lykkelig stilling, sang og dans.


Du glem om din skade og flytte...'Au!'


Du husker du er skadet, og føler som dritt på nytt. Deretter vil du begynner å ønske du ikke var i den posisjonen og hvordan i helvete du selv få i den posisjonen i første omgang. Bare tanken på å ikke flytte i si for å vinne spill gjør du tenke på livet ditt i et annet perspektiv.


Flyttingen


Etter dager med tanker er det på tide å gjøre noe med det. Få den beste medisinen mulig for smertelindring, få en fysioterapi ordnet, noe som får deg ut av sengen. Noe å være en del av den virkelige verden igjen.


Men hva om gangen tapte? Hvordan har du tenkt å komme at tilbake som en gang det har gått den borte. Du kan ikke gjenopprette det praktisk talt umulig!


Skadebehandling Krev


Gjøre en ulykke hevder eller skade hevder, både å gi samme resultat. Velge den beste nei vinne ingen gebyr advokat rundt og gå for den. Deretter utøse dine følelser! Lyder sprøtt selv dumt for noen mennesker å snakke om sine følelser til en ulykke advokat la alene i en fremmed. Det har en tendens til å være vanskeligere for menn enn kvinner.


En kompensasjon advokat vet hva du føler, de ser mange liker dagen i dag ut. Imidlertid, hvis du ikke nevner dine følelser inkludert din skade deretter de ikke gjøre 'ultimate vinnende personskade hevder'.


Bosetningen


Kompensasjon utligninger sjekker er basert på forskjellige faktorer. Det er ikke bare din fysiske evne som påvirkes, så er dine følelser.


For eksempel hvis du var det beste center fremover i din bydel, alle ønsker deg på deres team. Du kan ikke spille for alle, og etter en stund de ønsker ikke deg på deres team. Hvordan ville du føle?


Hundrevis av profesjonelle spillere rundt om i verden har å gi opp deres karrierer årsaken til en bilulykke skaden. De har også å velge en annen yrke. Det dreper dem psykologisk! Så hva hjelper dem å glemme og gå videre? Erstatningskrav! Ikke akkurat å få dem tilbake i yrket, men kompensere dem å bære med sine liv.


Tenke på det?

No comments:

Post a Comment