Thursday, January 5, 2012

Er din bedrift under eksport handel firmaet Act av 1982?

Fordelene ved å eksportere er klare. Økt eksport nytte stor en landets økonomi, fordi de skape arbeidsplasser, stimulere økonomisk vekst, bringe i skatteinntekter og aktivere innenlandske bransjer å konkurrere i internasjonale markeder. Firmaer som eksport kan vokse raskere, fordi de kan benytte ledig kapasitet, redusere avhengigheten av innenlandske markedene, øke produktlivssykluser og bare tjene mer penger.


Tidligere, gitt det store amerikanske innenlandske markedet vanligvis amerikanske selskaper rikelig muligheter til å vokse og være lønnsomt. Nå, innenlandske markedet metning og økt internasjonal konkurranse tar sitt bompenger, forlater amerikanske selskaper med strammere marginer og lite rom for vekst. Dette tvinger mange bedrifter å se til internasjonale markeder for nye muligheter.


Den amerikanske regjeringen har anerkjent betydningen av økt eksport for den generelle tilstanden til vår økonomi, og har opprettet en sizable infrastruktur for eksport hjelpeprogrammene å hjelpe amerikanske selskaper å eksportere vellykket. En av høydepunktene av dette arbeidet er eksportere Trading Company loven av 1982 ("ETC Act").


The ETC Act ble modellerte etter den store og mektige japanske trading mellomledd kalt Shogo Shosha. Disse mellomledd hjalp Japan som er blitt en av de beste eksportere land i verden, å oppnå en 58 milliarder dollar handel overskudd med USA. Mens du bruker den japanske trading selskaper som modell, ble ETC Act utformet for å eliminere to store hindringer som forhindret at små og mellomstore bedrifter klarer å utvikle utenlandske markeder. Ved å opprette unntak i amerikanske antitrust og banktjenester lover, opprettet ETC Act betydelige muligheter for små og mellomstore bedrifter å samarbeide i sin innsats for å utnytte internasjonale markeder.


Antitrust immunitet


Små og mellomstore eksportører har ikke ressurser til å opprette separate eksport avdelinger og ofte nødvendig å samarbeide med konkurrenter ved pooling ressurser eller opprette joint ventures. Før passering av ETC Act opprettet disse samarbeidsaktiviteter alvorlig antitrust risikoer, siden U.S. antitrustlovene forbyr konkurrenter fra deling av informasjon og diskutere priser. Trusselen om Antitrustprosessføring, å være en av costliest, hindret ofte amerikanske selskaper fra å utvikle felles eksport-programmer som er støttet av tilstrekkelige ressurser.


The ETC Act eliminert denne usikkerheten ved å innføre et sertifikat av anmeldelse program. Program, som administreres av Commerce og rettferdighet-avdelinger tilbyr eksportører immunitet fra føderale og statlige myndigheter antitrust tiltale for eksport-aktiviteter som er angitt i sertifikatet. Selv om sertifikatet ikke hindrer private parter fra å bringe antitrust passer mot en sertifikatinnehaver, gir det betydelige fremgangsmåter for fordeler, inkludert en kortere vedtak om restriksjoner. Sertifikatinnehaver nyter en antagelse av legalitet og kan samle advokatutgifter fra en mislykket antitrust saksøker. Hvis privat antitrust saksøker råder i sin drakt mot sertifikatinnehaver, det kan hente bare faktiske skader og ikke diskant skader (tre ganger faktiske skader) tilgjengelig i de fleste Antitrusttilfeller. Commerce Department kaller sertifikatet til gjennomgang en "forsikring" mot tvilsomme og fjollete passer.


Bank-holdingselskap deltakelse


Den amerikanske bank-systemet, en av mest avanserte i verden, har utviklet betydelig ekspertise og et vell av ressurser på internasjonal handel. Hvis du vil aktivere U.S. eksportører å dra nytte av denne knowledge base og ekspertise, autoriserer tittel II av ETC Act bank holdingselskaper ("BHCs") vil gjøre egenkapital investeringer i Eksporter Trading selskaper ("ETCompanies"). For å sikre tilstrekkelig skille mellom BHCs' eksportere handel og innskudd-tar funksjoner, lar ETC Act BHCs å investere i ETCompanies som oppfyller lovfestede definisjonen og overholde ekstra bestemmelser som er utstedt av Federal Reserve-bord. Egenkapital eierskap av BHCs ikke bare gir frø kapital eller tilførsel av penger til å aktivere ETCompanies å få av bakken, men har andre betydelige fordeler. Som nevnt tidligere, kan BHCs fungere som en uvurderlig kilde til internasjonal handel ekspertise. Dessuten mange BHCs har grener i ulike land og kan hjelpe ETCompanies med å finne distributører og kjøpere.


Rollen til handelsforeninger


Handelsforeninger kan spille en betydelig rolle i dannelsen av ETCompanies. Bred medlemskap i foreninger gir en effektiv mekanisme for oppretting av store handel hus. Hver av disse medlemmene – Eksporter serviceselskaper, bank holding firmaer, advokatfirmaer, regnskap, og konsulenttjenester bedrifter – kan bidra deres spesialisert kunnskap og ekspertise til å danne en ETCompany som vil motstå cutthroat internasjonal konkurranse og lykkes i utenlandske markeder.


En rekke handelsforeninger har allerede tatt fordel av ETC lov å sikre antitrust immunitet til sine medlemmer. I 2003 innhentet Virginia Apple Growers Association sertifikater av gjennomgang for sine medlemmer, som dannet VAGA joint venture for eksport av U.S. vokst epler til utenlandske markeder. Det første året av operasjon VAGA generert eksport salg av over $ 600 000. Andre organisasjoner begynner å legge merke til fordelene ved de ETC Act og skjemaet konsortier for å aktivt undersøke hvordan deres medlemmer kan dra nytte av loven.


Fordi amerikanske bedrifter har i stor grad vært uvitende om fordelene med ETC Act, har de ikke fullt ut anvende dens potensial. Fordelaktige valutakurser, økende interesse for eksport, og øke oppmerksomheten om fordelene med ETC Act er imidlertid sannsynlig å fremme dannelsen av mange flere eksport trading selskaper som kunne eksporterer U.S. varer og tjenester til utenlandske markeder.

No comments:

Post a Comment