Tuesday, January 24, 2012

Fakta om Worker�s kompensasjon dekning

De fleste personer arbeider ikke fordi de liker jobben, men på grunn av kompensasjon som går med jobben. Mengden kompensasjon dekkes også av staten lover. Enkelte stater har sin egen arbeidstaker kompensasjon lover som håndterer forskjellige krav fra ansatte som er enten trakassere eller skadet i jobbene sine. Loven krever et objektivt ansvar i forhold til forkastningen samt uaktsomhet begått av arbeidsgivere være etablert før et krav for fordeler kan bli brakt i retten. Loven fastslår på samme måte også at skade eller sykdom har oppnådd i løpet av tiden for ansettelse, for eksempel er nødvendig for Arbeiderens kompensasjon systemet for å gi fordeler til skadde arbeideren. Og siden det er en fastsettelse av Arbeiderens kompensasjon lov som gir objektivt ansvar på arbeidsgivere skyld og uaktsomhet, og det vil være et rettsmiddel for vedvarende skader eller sykdom i alle ansatte i tiden av arbeidskontrakten.


I tillegg, statlige loven krever også at hver ansatt leveres med en Arbeiderens kompensasjon forsikring men det er også fritak og disse inkluderer små bedrifter, særlig de med tre, fire, fem ansatte, innenriks arbeidstakere, gården hjelpere, så vel som uavhengige kontraktører. Arbeiderens kompensasjon dekning er absolutt shouldered av arbeidsgiver. Kompensasjon-dekning er en ekstra fordel levert av arbeidsgivere i henhold til loven tilstand, og derfor er ikke fradragsberettiget fra kompensasjon av sine ansatte. Arbeiderens kompensasjon dekning gir fordeler for jobben knyttet ulykker, så vel som andre skader vedrørende industriell eksponeringer. Krav for fordel gjenstår for å være den samme, og det er for skader skal kjøpes i tidsrommet for ansettelse eller som et resultat av jobben som blir utført av en ansatt.


En annen fastsettelse inkluderes i systemet for Arbeiderens kompensasjon importfilen i forhold til fordelene som ville bli gitt spesielt for arbeidstakere, eller ansatte som er lidelse fra en direkte og lang sikt virkningene av yrkesmessig industrielle eksponeringer. Noen av de industrielle eksponeringer som kan brakt om skader er eksponeringer til giftige stoffer som ofte gjengi lang sikt effekt på helsen til arbeidstakere. Selv noen av de vanlige stoffene som brukes i office som latex samt andre kjemikalier så lenge den har en dårlig effekt på helsen til de ansatte disse kan også brukes som grunnlag for å søke om fordelene under Arbeiderens kompensasjon dekning. Stress forstyrrelser forårsaket av en usunn arbeidsmiljø er også en akseptabel grunn til å søke om fordelene under Arbeiderens kompensasjon.


Det er tre fordeler som arbeidstakere og ansatte kan filen for under Arbeiderens kompensasjon dekning, og disse er som følger: a) medisinsk utgifter, b) funksjonshemming betaler og c) yrkesrettet rehabilitering.


Medisinsk bekostning dekker hospitalization koste inkludert doctor's avgift, samt andre nødvendige medisinske behandlinger. På den annen side, refererer funksjonshemming betale til inntekt gevinstene for ansatte og arbeidstakere som opplever midlertidige funksjonshemming. Men det er også noen tilfeller der midlertidige funksjonshemming blir permanent funksjonshemming fortsatt ansatt eller arbeidstaker vil bli utstyrt med en inntekt fordel. Yrkesrettet rehabilitering er en fordel som er oppgitt for ansatte som ikke er i stand til å utføre sine vanlige oppgaver i deres okkupasjon, og derfor ville kreve dem å gjøre noen videre opplæring for nye handel eller virksomhet. Fysioterapi kravet om en ansatt eller arbeideren er også inkludert i yrkesrettet rehabilitering.

No comments:

Post a Comment