Thursday, September 6, 2012

Useriøs telefakser � ny California lov utfordret

Jeg hater useriøs telefakser. Du hater useriøs telefakser. Vi alle hater useriøs telefakser! California lovgivere vedtatt en lov som forbyr dem, men det er forsinket til en juridiske utfordring.


Useriøs faks Prevention Act


I 2005 passert delstaten California useriøs Fax Prevention Act. Lovgivere var reagerer til bevy over bedrifter skriker om useriøs telefaksene som mottas daglig. Problemet med reklamefakser, foruten å være er irriterende, de sette slitasje på faksmaskiner samt bruke opp papir og toner. I forbifarten den nye loven, søkt lovgivere å hjelpe bedrifter. I sannhet antar jeg de ville bare å frigjøre sin egen telefakser, men jeg komme bort fra emnet.


Useriøs Fax Prevention Act ble satt til å gå i kraft 1 januar 2006. I en ganske sjokkerende flytte, U.S. Chamber of Commerce arkivert for en kjennelse som fikk innvilget. Å bli med i handelskammer er Xpedite systemer, et selskap som faks. Arkivert i føderal domstol, kjennelse ble gitt, og loven oppholdt fra blir håndhevet. En høring om saken vil bli avholdt 23. januar 2006 med den tidligste oppløsningen av saken blir 30. januar 2006.


I hjertet av tvisten er fritak til loven kjent som den forrige business forhold fritaket. Under gjeldende lovgivning, kan en person sende en telefaks til en person eller bedrift som de har hatt et tidligere forretningssamarbeid. Problemet er imidlertid det er ingen bestemt test for å avgjøre en tidligere forretningssamarbeid. California lov søker å kreve bevis på slike et forretningssamarbeid.


Ironisk nok, U.S. Chamber of Commerce var en av de største og boisterous tilhengerne av føderale useriøs faks-loven. I en mystisk endring av posisjon er Chamber of Commerce nå tar posisjonen California loven er unduly tunge på mellomstore og små bedrifter.


Denne stillingen er så mye hogwash, en vanlig holdning for Chamber of Commerce. Når du evaluerer slike tørt setningen posisjoner, er det alltid viktig å bruke sunn fornuft. I dette tilfellet skal en bedrift sende telefakser til klienter enkelt ha bevis ved slike forbindelser. Faktisk kommunisere de fleste bedrifter nå via e-post med sine kunder i stedet for en telefaks. Hvis noe skrevet behov for å gå, er det vanligvis gjort av brevpost.


Med hensikt eller ikke, er de eneste partiene U.S. Chamber of Commerce beskytter useriøs telefaks-sendere. Hva en skam. La oss håpe at domstolen setter Chamber i stedet.

No comments:

Post a Comment