Friday, September 7, 2012

Forbereder 2006 � få juridiske livet i rekkefølge

Som vi wave farvel til 2005 og lade i 2006, er det tid til å få huset i orden. Dette gjelder særlig for juridiske spørsmål i livet ditt.


Juridiske planlegging


Som trist som det kan virke, kan juridiske planlegging hjelpe deg å unngå katastrofer i livet ditt. Med slå av kalenderen, nå er det på tiden å gi livet ditt og virksomheten noen trodde.


Familie foran, bør du være tenking om endringer du opplevde i 2005, og hvis noen av dem krever at du ta noen skritt. Hvis du fikk gift, må du hoppe gjennom noen smutthull knyttet til å endre navn, adresser med relevante selskaper og så videre. Hvis du hadde en ny familie tillegg, har du gi hensyn å oppdatere din vilje eller familie tillit? På en mindre morsomt motivet, er der alle trinnene du må gjøre med foreldre som vokser eldre. Eldste misbruk, spesielt økonomisk, kan være et problem, og kan du gi hjelp til eldre foreldre, slik at de ikke er utnyttet.


På business foran, nå er tiden for å ta et skritt tilbake og reflektere over hvordan ting går. Deg holde løftene dine i 2005? Hvis du ikke, hvordan har du tenkt å gjøre 2006 bedre året? Å gjøre dette forsøket, må du være ærlig med deg selv, og kontroller at du evaluere uke-poeng. Fra et juridisk perspektiv, er alle relevante forretningsdokumenter oppdatert? Har årlige minutter er arkivert for corporation eller LLC?


Et bestemt område der virksomheter mislykkes i å følge opp er endringer i kontrakter. Når du angir en kontrakt, pleier begge parter å se stor suksess i fremtiden. Uunngåelig, de oppdager avtalen må bli forskjøvet til å tillate omstendigheter og så videre. Når dette skjer, vil begge parter ofte nå en muntlig avtale eller bare riste hender på den. Slike avtaler er ikke bindende for partene. Hvis det oppstår en tvist, evalueres hvilket forretningsforhold ved hjelp av den opprinnelige avtalen. Som kan føre til et mareritt av omstendigheter. Hvis du har forskjøvet en avtale med en annen part, nå er tiden for å få en slik endring skriftlig!


15 April lyder en lang vei av, men det kommer raskere enn du kan forestille deg. Ja, snakker jeg om skatt. Gjør du føler at du betaler for mye i skatt? Selvfølgelig gjør du. Dette er en Gud gitt rett til hver American. Vel, nå er det på tiden å gjøre noe med det. Du bør kontakte din CPA og gjøre noen skatt planlegging for 2006. Lagre skatter ofte kommer ned til hvor du samle inntektene og distribuere dem. Små endringer kan spare deg for tusenvis av dollar, men må du implementere dem tidlig i kalenderåret.


Som kalenderen vendes til 2006, laget du utvilsomt en oppløsning for å gjøre noe. Få juridiske huset i orden sannsynligvis var ikke hva du hadde i tankene, men det er noe du bør gjøre!

No comments:

Post a Comment