Wednesday, September 12, 2012

Sykepleier praksis Act - en nærmere titt

Sykepleier praksis lov er et sett av staten lover som regulerer bestemte aspekter av pleie yrke. Vedtekter grupperes vanligvis med et kapittel av staten lover, referert til i sin helhet som sykepleier praksis Act "Act". Loven har som mål å beskytte offentligheten fra en usikre sykepleier ved å sikre minimumsnivåer for ytelse.


Individuelle tilstand legislatures' hva handlinger-innhold, så "Act" kan variere litt fra stat til stat. Likevel, mange handlinger løse vanlige problemer som å etablere sammensetning og omfanget av myndighet av styret i sykepleie; definere praksisen med profesjonell eller praktisk yrkesrettet pleie og avanserte praksis nursing; krav for å få en pleie-lisens; Hvis du begrenser bruk av tittelen, "sykepleier" og liste over begrunnelse for disiplin mot en sykepleier lisens.


Og for å oppfordre til konsekvens på tvers av statsgrenser, den nasjonale Council of State Boards av Nursing utviklet en modell Nursing Practice Act, tilgjengelig på http://www.ncsbn.org.


Individuelle State Boards of Nursing kan utøve en stor innflytelse over loven, selv om de ikke forfatter "Act" fordi de er det administrative Agentur ladet med å implementere og tolke "loven" innenfor området av myndighet gitt til dem av legislature.


Sykepleier må være kunnskapsrik om sine juridiske forpliktelser knyttet til "Act". "Act" kan i tillegg en lisensiert sykepleier å søke boards' skriftlig mening om "handlinger" tolkninger, noe som sykepleier kan vurdere når du evaluerer juridiske alternativer.


På den annen side, ikke alle lover som regulerer praksis sykepleieskole finnes i "Act" eller dens ' forskrifter. Rettslige forpliktelser som er felles for ulike lisensierte healthcare fagfolk skal gjelde for sykepleiere, slik som konfidensialitet krav eller obligatorisk rapportering av mistenkte barnet misbruk, men disse forpliktelsene er vanligvis funnet utenfor "Act".


De fleste offentlige bibliotek bør ha en kopi av state vedtekter bøkene som bør ha en kopi enkelte stater handle. Imidlertid være sikker på å få en kopi av den nyeste versjonen og se etter de siste endringene som ikke kan bli inkludert i formatet du bruker. Det også ville ikke vondt hver lisensiert sykepleier Hvis du vil ha en personlig oppdatert kopi av "Act" tilgjengelig for enkel referanse.


Regelverket er vanligvis publisert i en samling som er kjent som administrative koden. De bør også være tilgjengelig fra samme kilder. Noen av styrets skriftlig meninger kan være offentlig registrering, så kan du gi boards' office en samtale å avgjøre hvis dokumentene finnes og hvordan du anskaffer dem.


Lisensiert i flere stater
De fleste statene krever at sykepleier henter en lisens til praksis nursing av staten der de praktiserer, med en forpliktelse til å overholde at staten lover og regler, som vilkår for å godta en lisens i staten.


Resultatet i de fleste situasjoner, er travel sykepleier bundet ved lov av staten der gjerning under vurdering ble utført. Likevel, hvis én tilstand bør disiplin sykepleier for en handling som har skjedd i sine grenser, faget selv (uansett grunn) kan tjene som grunnlag for flere disiplin i hver av de andre landene der sykepleier er lisensiert. Derfor kan en sykepleier disiplinerte i flere stater stammer fra én hendelsen.


Noen stater har inngått en Sykepleier lisensstatusen kompakt, som tillater en lisensiert sykepleier praksis nursing i andre stater uten å ha en egen lisens. Besøk den nasjonale Council of State Boards av Nursing på domenet som er oppført tidligere for mer informasjon.


Sykepleier må overholde lovene i staten der han eller hun er praktisere, så klager om reise sykepleier vil behandles av staten der det påståtte bruddet oppstod, men vil også rapporteres å reise sykepleier hjemstat.


Lisensiert sykepleiere bør være kjent med sykepleier praksis lov uansett stat eller stater de holder en lisens. Leveregel "Uvitenhet om loven er ingen unnskyldning" tydelig gjelder i denne arenaen. Husk at sykepleiere kan holdes ansvarlig for samsvar med alle lover som regulerer resultatene deres.


Alle sykepleiere oppfordres på det sterkeste å skaffe og se gjennom en kopi av den gjeldende act(s) som styrer deres praksis og å bli kunnskapsrik om styrene overseeing disse handlinger.


Denne artikkelen kan reproduseres bare i sin helhet.

No comments:

Post a Comment