Friday, September 14, 2012

Forstå sitron rett

Sitron lover ble utformet for å beskytte forbrukeren. Kjøpe en bil er en av de store innkjøpene en person kan gjøre, og å ha beskyttelse mot en dårlig avtale er viktig. Sitron lover variere fra stat til stat, men grunnleggende om loven er standard over hele USA.


Sitron rett gir forbrukerne en grunnleggende definisjon av hva vurderer et redskap for å være en sitron. Det sier også produsenten er ansvarlig for problemer og går å definere hvordan saker skal håndteres når en sitron er aktuelle. Sitron-lover, setter opp en garantiperioden er vanligvis mellom 12- og 24 måneder. Den angir også hvor mange forsøk må gjøres for å korrigere feilen før en refusjon eller erstatning er bestilt. De fleste ofte alvorlige mangler som kan påvirke sikkerhet og sikring av passasjerer er tillatt én prøver å løse. Andre mindre bekymringer tillates vanligvis tre forsøk. Når refusjonen er gitt finnes dedications for bruk av kjøretøyet. Dette samsvarer vanligvis med hvor mange miles på bilen. Ikke enhver situasjon kvalifiserer under sitron rett, så kontrollerer statlige forskrifter er viktig før du prøver å bruke loven.


Når du kjenner din situasjon kvalifiserer under sitron rett er der noe skritt å ta. Reparasjoner er en viktig del av sitron rett, som nevnt ovenfor, er det et visst antall forsøk tillatt å forsøke å reparere feilen. Det er viktig at du holder god Reparer poster for å bevise forsøkene har blitt gjort. Når forsøkt reparasjoner må du informere produsenten om hva som skjer. Du bør deretter settes opp til å få refusjon eller erstatning. Noen ganger produsenten er uenig, og du må kanskje gå til retten til å løse saken.


Sitron lover er en måte å gjøre produsenter ansvarlig for kjøretøyer som de gjør. Når en person kjøper et kjøretøy forventer de å kunne drive det og bruke det, ikke bli sittende fast med store problemer. Heldigvis oftere enn ikke store feil er fanget så snart en kjøretøyet er på markedet og produsenten skritt for å erstatte dem. Hvis dette ikke skjer deretter er din stat sin sitron lover imidlertid det å se opp for dine rettigheter.

No comments:

Post a Comment