Monday, September 3, 2012

Juridiske assistenter og Paralegals - en nærmere titt

En av de viktigste oppgaver juridiske assistenter og paralegals utføre er å hjelpe jurister mens de forbereder seg for bedriftsmøter, lukkinger, prøvelser og hearings. Selv om advokatene ta eierskap for juridisk arbeid, vil de ofte delegere aktiviteter til juridiske assistenter og paralegals. Som et resultat, fortsetter de å ta på et voksende utvalg av aktiviteter i landets juridiske kontor og utføre mange av oppgavene som tradisjonelt gjort av advokater.


På den annen side, er de fortsatt strengt forbudt fra å utføre noen plikt som anses å være "praktisering av loven" - for eksempel angi advokathonorarer, å gi juridisk rådgivning og presentere saker for retten. Juridiske assistenter og paralegals også gjøre mye av beinet arbeid som bekrefter og ser på faktiske tilfeller for å sikre at alle punkter er grundig dekket. De har også identifisere aktuelle lover, dømmende avgjørelser, juridiske artikler og annet materiale som er relevante for tildelte tilfeller.


Når de analysere og ordne informasjonen, kan paralegals forberede skriftlig rapporter som advokater bruker for å bestemme hvordan tilfeller skal håndteres. Bør gjøres beslutningen om å gå til sak, kan en paralegal deretter bli gitt ansvaret for å bidra til å forberede rettslige argumenter, utkast anmodninger og bevegelser å være arkivert med domstol, få erklæringer avgitt under Ed og hjelpe advokater under prøveperioden. Paralegals også organisere og spore filer av deg alle viktige case dokumenter og gjøre dem tilgjengelig og lett tilgjengelig til advokater.


I tillegg til forberedende arbeid, juridiske assistenter og paralegals kan du også utføre en rekke andre viktige funksjoner. For eksempel hjelpe de utkast kontrakter, boliglån, separasjon avtaler og instrumenter av tillit. I tillegg kan hjelpe forbereder skatten returnerer eller estate planning. Noen får selv ansvaret for å koordinere aktivitetene til andre lov office ansatte og opprettholde økonomisk office records. Selvfølgelig varierer tilleggsoppgaver, avhengig av arbeidsgiver.


Juridiske assistenter og paralegals finnes i alle typer organisasjoner, men de fleste er ansatt av advokatfirmaer (ca 70%), corporate juridiske avdelinger og ulike regjeringskontorene utgjør dette mesteparten av de resterende 30%. I disse organisasjonene, kan de arbeide i mange forskjellige områder av loven, inkludert søksmål, personskade, corporate law, straffelov, ANSATTEFORDELER, immaterielle, arbeidsoppgavene lov, konkurs, innvandring, family law og eiendomsmegling.


Som loven har blitt mer komplekse, juridisk assistenter og paralegals har svart, som mange yrker, ved å bli mer spesialiserte. Og innenfor spesialiteter, funksjoner er ofte brutt ned enda lenger slik at juridisk assistenter og paralegals kan håndtere et bestemt område. For eksempel kan juridiske assistenter og paralegals som spesialiserer seg på arbeidsoppgavene lov fokusere utelukkende på ansattefordeler.


Plikter juridiske assistenter og paralegals også variere mye med hvilken type organisasjon de er ansatt. De som jobber for bedrifter ofte hjelpe advokater med ansatt-kontrakter, aksjonær avtaler, aksjeavtaler- og ansatt nytte planer. De kan også hjelpe forberede og årlige økonomiske rapporter, vedlikeholde corporate minutters posten oppløsninger og forberede skjemaer til sikre lån for corporation.


Juridiske assistenter og paralegals ofte overvåke og gå gjennom offentlige reguleringer for å sikre at selskapet er klar over eventuelle nye behov og for å sikre at de opererer i henhold til loven. I tillegg er et stadig økende antall erfarne paralegals tar på flere tilsynsmetodikk ansvar som overvåking gruppeprosjekter og tjener som en kommunikasjonskanal mellom team og corporation.


Plikter juridiske assistenter og paralegals, arbeider i offentlig sektor varierer mellom institusjoner. Men som en generell regel, de analysere juridisk materiale for internt bruk, vedlikeholde referansefiler, gjennomføre undersøkelser for advokater og samle inn og analysere bevis for byrået hearings. De kan forberede informativ eller forklarende materiale på lover, forskrifter for Byrået og byrået policyen for generell bruk av byrået og offentlig. Juridiske assistenter og paralegals som er ansatt i samfunnet juridiske-tjenesten prosjekter kan du hjelpe fattige, alderen, og de som trenger juridisk bistand ved innlevering skjemaer, drive forskning, klargjøre dokumenter og når autorisert ved lov, som representerer klienter på administrative hearings.


Juridiske assistenter og paralegals i små til mellomstore advokatfirmaer utføre vanligvis en rekke oppgaver som krever en generell kunnskap om loven. De kan for eksempel forskning dømmende avgjørelser på uriktig politiet arrestasjoner eller bidra til å forberede en kontrakt for boliglån. På den annen side, de ansatt av større advokatfirmaer, offentlige organer eller selskaper er mer sannsynlig å spesialisere seg i en del av loven.


Å være computer literate har også blitt en viktig ferdighet av juridiske assistenter og paralegals. Bruker Internett for å søke juridisk litteratur og utdrager vital informasjon som er lagret i databaser på datamaskinen og på CD-ROMen er også en viktig ferdighet angi. I rettssaker som involverer mange støttedokumenter, bruker paralegals vanligvis datamaskinen databaser til å hente, organisere og indeksere ulike materialer. Bildebehandlingsprogramvare kan paralegals til å skanne dokumenter direkte inn i en database, mens fakturering programmene hjelpe spore dem timer faktureres til klienter. Ulike programvarepakker brukes også til å utføre beregninger for skatt og utforske ulike scenarier av ulike mva-strategier for klienter.


Som du ser er å bli en juridisk assistenter og paralegals yrke et spennende og krevende noensinne-felt som krever en rekke ferdigheter og kunnskap. Hvis du leter etter en karriere, ikke bare en jobb og du har vilje til å presse deg selv så er dette feltet moden for plukking.


Denne artikkelen kan reproduseres bare i sin helhet.

No comments:

Post a Comment