Saturday, September 8, 2012

Ikke la den nye konkurs lov skremme deg

17. Oktober 2005 verden av konkurs lov endret verre. Eller gjorde det? Er det virkelig det mye vanskeligere å filen konkurs under nye konkurs lov?


I Kjør oppdatert effektiv i den nye loven konkurs filings økt til postnumrene i praktisk talt alle konkurs domstolen distrikt i USA. Skumle ord som "betyr test" og "konkurs kreditt rådgiving" syntes å drive folk ut av tre arbeidet å slå fristen.


Etter loven endret, ga mange advokater som brukes til fil konkurs under den gamle loven bare opp innlevering konkurser på grunn av en oppfatning at nye konkurs loven er altfor komplisert og tidkrevende.


Filing konkurs under nye konkurs er litt mer komplisert, og er så absolutt mer tidkrevende, men med effektiv konkurs rådgiver, vellykket restrukturering din gjeld er fortsatt mulig.


En av de mest fryktede bestemmelsene i den nye loven er konkurs betyr test. Konkurs betyr testen er en beregning brukes for å bestemme hvilken type konkurs kan en debitor fil. For å forenkle ting, krever konkurs betyr testen en debitor vurderer konkurs samkjøres mot median state inntekt av den debitor tilstand for arkiveringen.


Skyldnere som er over median state inntekten det kan ha en vanskeligere tid filing et kapittel 7 konkurs og å inngi en kapittel 13 konkurs som krever en månedlig tilbakebetaling til konkurs court. Konkurs betyr at testen hindrer ikke en debitor filing konkurs; det vil bare å finne ut hvilken type konkurs må være arkivert.


De fleste Konkurs Advokater finner ut at fleste mennesker vurderer konkurs synes å være under median state inntekten først og det meste upåvirket av konkurs betyr testen.


En annen kravet som syntes å streike frykt i hjertet til skyldnere og advokater overalt er "konkurs kreditt rådgiving". Den nye konkurs loven krever hver debitor vurderer konkurs å fullføre konkurs kreditt rådgiving innen seks måneder foran innlevering av konkurs.


De fleste Konkurs Advokater finner at rådgiving kravet ikke har vært mye av et problem. De fleste skyldnere velger å gjøre en kort telefon rådgiving økten og den høyeste prisen til debitoren er satt ved lov og kan ikke overskride USD 50,00. For en liste over tilgjengelige konkurs kreditt rådgivere, sjekk http://www.BankruptcyCreditCounselors.com.


Ikke la den nye konkurs loven skremme deg. Hvis du trenger hjelp, kan du få hjelp. Rådfør deg med en ekspert konkurs advokat i ditt område som tilbyr gratis konsultasjoner for å utforske alle konkurs-alternativene.

No comments:

Post a Comment