Saturday, September 22, 2012

Medisinsk uaktsomhet hevder - har ditt velvære blitt berørt?

Domstolene i England og Wales har historisk sett vært svært motvillig til å finne til fordel for en saksøker i medisinsk uaktsomhet krav rettet mot sykehus eller lokale myndigheter.


Derfor, for å fastslå om du har et krav for medisinsk uaktsomhet, er det avgjørende at du søke rådet av en medisinsk uaktsomhet advokat så snart du muligens kan etter hendelsen som transpired som førte deg til å tro at du var rett til erstatning for skade.


Oversikt – å etablere en plikt til omsorg


The crux til noen medisinsk uaktsomhet hevder du gjør, enten slike er mot legen som opererte på deg, sykehuset der du hadde behandling, eller den lokale myndigheten under kontroll med sykehuset kommer under (eller NHS direkte seg), er å kunne bevise at du var skyldte, det som er kjent i juridiske sjargong som en plikt til omsorg.


I denne forbindelse vil klinisk uaktsomhet oppstå hvis du var skyldte slik en plikt til omsorg og du ikke ble behandlet med en rimelig grad av ferdighet som ellers ville være forventet fra en dyktig lege.


Som sådan, kanskje hvis deres doktor behandlet deg på en slik måte at den kan anses som uforsiktig, eller manglet trening required, eller hvis de regnes de vanlige reglene som er knyttet til behandling av problemet, må du grunnlag for medisinsk uaktsomhet krav.


Vær imidlertid oppmerksom som tidligere domstolene har sagt at selv i situasjoner der leger har vært 'bakvakt' for 24 og 36 timer eller mer, og feil ble gjort grunn av trøtthet i tjenesten, et medisinsk uaktsomhet krav ikke kan bli skremt – så det er viktig at du har en medisinsk uaktsomhet advokat som representerer du og beskytte dine interesser fra begynnelsen, hvis du ønsker å stå en sjanse til å vinne ditt tilfelle for medisinsk uaktsomhet.


'Standard av omsorg'


Du ville ha trodd at å være en lege var tilstrekkelig til å anta at de burde vite hva de gjør og har rimelighet kunne forutse hvis de gjorde cock-up, som det ville resultere i en klinisk uaktsomhet krav.


Det er uheldig i Storbritannia, i eventuelle ulykke krav som involverer leger eller medisinske utøvere, ting kan få stygg. For dem har det bortkastet år med utdanning hvis de få utestengt.


Det medisinske yrket er et tett samfunn og i de fleste tilfeller vil de ikke innrømme at noen i sitt yrke var uaktsom med mindre handlingene til vedkommende kan anses som grovt uaktsomme. Av denne grunn du trenger en god og oppleve advokat i medisinsk uaktsom krav.


Resept periode


Hvis du tror at du har en grunn til å saksøke for medisinsk uaktsomhet kompensasjon, deretter må du starte dine krav proceedings innen tre (3) år fra hendelse som forårsaket skaden ulykke.


Hvis du har rett til å kreve, er en av få unntak til denne regelen medisinsk inhabilitet. Ellers, hvis du ikke starter skader krav prosessen før dette tidspunktet, vil du miste din rett til å kreve for kompensasjon. Som sådan, hvis en situasjon med neg oppstå, se en spesialisert advokat så snart du kan.


Ikke har råd til å se en advokat


Hvis du mener at du ikke har råd til å søke råd fra en medisinsk uaktsomhet advokat etter hva du mener er klinisk uaktsomhet, ikke bekymre deg-du kan finne jurister disse dager som er villige til å lytte til din historie og sende et krav på dine vegne som er basert på en "ingen vinne ingen gebyr ' grunnlag.


Heldigvis, i noen tilfeller ingen seier ingen gebyr-jurister ikke selv ta en konsultasjon gebyr fra deg. Du kan gjøre avtaler med din advokat som vil sende inn krav på deres gebyrer ved avslutningen av din sak mot forsikringsselskapet av motstanderen (etter at du vinner).


Så, hvis du tror du har et krav for medisinsk uaktsomhet, ikke bli satt utenfor å se en advokat until tomorrow, gå og se nei Vinn ingen gebyr-spesialist i medisinsk uaktsomhet i dag.

No comments:

Post a Comment