Sunday, September 30, 2012

Hvordan lage en kriminell erstatningskrav for skader

Hvis du har vært en siste offer for en forbrytelse, og det er svært sannsynlig at du vil være rett til å foreta en kriminell skade kompensasjon krav under kriminelle skader kompensasjon ordningen.


CICA – kriminelle skader kompensasjon myndighet


Storbritannia har på plass eldste kompensasjon ordningen for folk som lider kriminelle skader som ofre for kriminalitet, med den første versjonen har blitt introdusert i 1964. Basert langs linjene av personskade erstatningskrav, kompenserer CICA ofre av voldelig kriminalitet som har lidd noen:


• ulykkesskade, om det være fysisk eller mental, som et resultat av å være utsatt for en voldelig kriminalitet


• mulig tap av inntekter at offeret kan tåle som et resultat av slike kriminelle skade


• bereavement lidd som følge av en elsket én har døde som offeret av en voldelig kriminalitet.


Siden 1996 har CICA vedtatt en fast Tariffnr kriminelle skade kompensasjon ordningen som fastsatt av parlamentet i STRAFFERETTSLIG skader kompensasjon Act 1995 for de som har rett til å gjøre en kriminell skader krav.


Gjør erstatningskrav


Hvis du planlegger å gjøre en erstatningskrav til CICA kriminelle skade, skal du trenger å vise at du har lidd enten fysisk eller psykisk skade som følge av å ha blitt utsatt for voldelig kriminalitet i spørsmålet.


Legg merke til at du trenger å vise at en kriminalitet fant sted, du trenger ikke å vise at en overbevisning resulterte fra kriminalitet du er hevde fant sted.


Hvis du har krav grunn til å tro at du har en kriminell skader, kan du få en form for kompensasjon fra en personskade advokat, som deretter må du konkurrere og returnere.


CICA deretter bekrefter mottak av skjemaet og skal behandle kravet. Vær oppmerksom på at dette kan være en tidkrevende prosess som kan ta hvor som helst til 18 måneder etter at du har sendt inn kriminelle skade kompensasjon krav.


Også, som oppsettet er for ofre for voldelige forbrytelser, minimum erstatningen betales under ordningen er £1000 og maksimal mengde kompensasjon er £250,000.


Videre, Vær oppmerksom på at hvis du har gjort krav om erstatning under ordningen og er ikke fornøyd med den første kompensasjonen som gis for kriminelle skaden du LED, har du rett til å sende inn en forespørsel om å ha en gjennomgang av din kriminelle Skadebehandling Krev innen 90 dager etter den opprinnelige prisen blir gjort.


Hvis du fortsatt ikke liker prisen når denne vurderingsprosessen er fullført, kan du appellere din kriminelle skade kompensasjon krav til panelet av CICA innen 30 dager etter resultatet av appell. Hvis panelet av CICA award fortsatt ikke oppfyller du, har du rett til å appellere dine krav til High Court.


Er det noen alternativer?


Hvis du har vært uheldig offer for en forbrytelse, bør du snakke med en advokat for kriminelle skade så snart du kan etter hendelsen. Dette er delvis fordi kriminelle skade kompensasjon ordningen er bare for de som er ofre for en voldelig kriminalitet.


På den andre delen må du sørge for at du gjør dette slik at du kan få råd fra din kriminelle skade advokat om noen alternativ kompensasjon kan du søke.


Noe alternativ kompensasjon krav du egge vil være basert på en sivil handling for personskade. Som en personlig skadetilfelle kan være dyrt hvis du tror du kan ha en sak for personskade kompensasjon, men ikke har midler til å betale en kostbar advokat, bør du snakke med en ingen seier ingen gebyr advokat for å se hvis det er noen sjanse de vil representere deg i kravskjemaet.


Og til slutt...


Til slutt, så vel som å være den eldste kriminelle skade kompensasjon autoriteten i verden, med over 80 000 tilfeller et år betalende £200 millioner i kompensasjon, CICA er også en av de høyeste givende kriminelle skader krav styrene i verden.

No comments:

Post a Comment