Saturday, September 29, 2012

Konkurs betyr Testing Under nye konkurs lov

Rush til fil konkurs foran den nye konkurs loven er over. Nå hva? Visste du savner båten Hvis du ikke fil konkurs før den nye loven gikk i kraft?


Absolutt ikke. Selv om den nye konkurs loven har gjort det mye vanskeligere til fil konkurs, finner de fleste advokater ut at den nye konkurs loven er overkommelig og filings er på stige.


En av de mest forvirrende delene av nye konkurs lov er konkurs betyr test.


I et forsøk på å hindre misbruk av konkurs, besluttet Kongressen å implementere et skritt til konkurs-prosess som kalles "konkurs betyr test".Den nye konkurs loven krever en test som skal utføres av hver debitor før filing konkurs. Den faktiske testen er mye som gjør din skatt. Testen betyr dreier seg om median state inntekt for staten der debitoren vil fil konkurs.


Konkurs betyr testen brukes til å bestemme hvilken type konkurs kan en debitor fil. Konkurs betyr testen er et forsøk på å gjøre kapittel 7 tilgjengelig for skyldnere som absolutt må fil en Kapittel 7 konkurs. De fleste folk prøver til fil konkurs vil prøve å inngi en Kapittel 7 konkurs som kan tørke ut de fleste gjeld raskt; et kapittel 7 tilfelle er vanligvis fullført i ca 90 til 120 dager med ingen nødvendige nedbetaling plan. Den andre typen forbruker debitor konkurs er et kapittel 13 konkurs som krever en debitor å gjøre repayments til konkurs domstolen i løpet av 3 til 5 år.


Betyr at testen er utformet for å luke ut de menneskene som ikke trenger virkelig å inngi en Kapittel 7 i håp om at flere mennesker vil måtte fil en kapittel 13 konkurs og betale alle eller en del av deres gjeld tilbake til sine kreditorer gjennom en domstol organisert nedbetaling plan. Husk at den nye konkurs loven ble finansiert av kreditorer slik at det bare virker logisk at loven vil oppfordre nedbetaling form av konkurs.


Faktisk betyr testen kan være ganske enkelt Hvis en debitor er under sine median state inntekter. Hvis det er en debitor under median inntekten for deres tilstand, kan debitoren fil en Kapittel 7 konkurs. Skyldnere som overskrider median inntekten kan fortsatt kunne fil en Kapittel 7 konkurs, men de må fullføre flere tilleggstrinn i testen som er langt mer komplisert. Hvis en debitor mislykkes betyr-test, er debitoren ikke forbudt fra arkiveringen. Imidlertid kan ikke en debitor som mislykkes testen filen et kapittel 7.

No comments:

Post a Comment