Thursday, September 13, 2012

Hva kommer etter Sarbanes-Oxley?

Sarbanes-Oxley-Act ble vedtatt i 2002 for å forhindre regnskap misbruk som førte til konkurs og økonomisk ruin av flere store selskaper og tap av milliarder dollar til investorer som har all rett til å forvente sine penger til å være sikker. Sarbanes-Oxley-Act er en stor revisjon mareritt for de fleste bedrifter, selv om ingen er avhør dens nødvendighet.


Når det først ble implementert i 2002, relaterte nesten alle selskapets økonomi- og regnskapssystem prosjekter ble forsinket. hvorfor? Tonnevis av nye papirer ble generert, og IT-prosjekter som er utformet til å spore alt kreves av Sarbanes-Oxley-Act måtte bli gjennomført så raskt som mulig.


En av uforutsette virkningene av Sarbanes-Oxley lov-implementering var forsinkelsen av hundretusener av firmaets prosjekter fordi timingen interfered med slutten av måneden, slutten av kvartalet eller slutten av året regnskap prosedyrer. Prosjektledere hadde å fordøye og forberede for Sarbanes-Oxley-loven og dens regnskap ramifications.


Vi vet hva du kan forvente nå. Når du implementerer Sarbanes-Oxley løser i firmaet, overbelastede økonomi og regnskap kontorer vil være tregt å svare ved nøkkel overvåking tidsfrister. Ledere bør prøve å planlegge noe som påvirker regnskap for å falle før eller etter disse tidsfrister.


Prosjektledere og andre må også ta SOX hensyn hvis de utvikler et prosjekt for enhver overvåkbare funksjon. Et revisjonsspor er nå avgjørende uansett hva prosjektet; om prosjektet er interne eller utviklet for en kunde, mangel på revisjon trene garanterer problemer for noen nedover veien.


Mange ledere klager over at en halv-tiår med prosjektet strømlinjeforme har vært helt negated av Sarbanes Oxley Act, med generering av reams mer papirene plutselig tar opp hele tiden som hadde blitt frigitt av maskinvare og programvare fremskritt. Det er ikke enkelt for en bedrift å absorbere alle virkningen av Sarbanes-Oxley-loven.


Fremtiden for Sarbanes-Oxley


Sarbanes-Oxley-Act er her for å bli. Dessverre, vil dette tvinge ledere til å plassere et annet lag av samsvarskontroller på hvert prosjekt, og hver standard prosedyre som genererer direkte eller koster penger. Til slutt, de nye kontrollene vil bli integrert i den gamle måten å gjøre ting, men for nå er det avgjørende at de ikke bare finnes, men også være klart separat og opplagt til noen leter etter dem.


Privat holdt selskaper, heldigvis for dem, trenger ikke å overholde hele Act for Sarbanes-Oxley regulatoriske settet, heller ikke organisasjoner. Hvis du faller i denne kategorien, bør du sannsynligvis leie en konsulent som spesialiserer seg på Sarbanes-Oxley til å bestemme hvilke deler av loven er du nødt til å bekymre deg.


Selv om du ikke er pålagt ved lov å gjøre det, bør du vurdere å gjennomføre noe som er enkelt å bruke, Sarbanes-Oxley er morgendagens normale måten å gjøre forretninger, og justere nå vil sannsynligvis spare mye sorg i fremtiden. Når som helst som en privat holdt eller nonprofit corporation grensesnitt med et børsnoterte selskap (for eksempel når du sender kredittkortnumre til VISUM for å behandle), vil du også ha å implementere noen betydelig kontroller.

No comments:

Post a Comment