Friday, September 28, 2012

Mesothelioma - Suing For kompensasjon

De fleste asbestos søksmål har blitt arkivert av personer som har jobbet i miljøer der de har vært utsatt for asbest, og som senere utviklet en asbest-relaterte sykdom, for eksempel asbestosis eller mesothelioma. Formålet med asbestos søksmål er å gjenopprette finansielle skader fra arbeidsgiver som er ansvarlig for å opprettholde sikkerheten til arbeidsplassen, eller fra noen andre selskap som var uaktsom i produksjon eller anbefale en farlig materiale.


Finansielle skader inneholder vanligvis kostnadene ved medisinsk regninger, andre kostnader forbundet med sykdom, tapt lønn, og noen ganger erstatning for tap i kvaliteten på levende eller potensialet for fremtidige inntekter. Mesothelioma tilfeller mottar vanligvis høyeste bosetningen beløpene--vanligvis blir forlikt for ca $3 millioner hver.


** Historie Mesothelioma søksmål **


Første asbestos produkter søksmålet fant sted i Texas i 1966 når Johns-Manville, fiberplater og Owens-Corning Fiberglas ble saksøkte på vegne av Claude Tomplait, et asbestos arbeidstaker. Tomplait mistet dette tilfellet, men det ble raskt fulgt opp av en annen ettall i 1969 som ble vunnet og opprettholdt i appeller i 1973.


I 1970 tok juridisk slagene på ulike toner. Det ble funnet at asbestos selskaper var involvert i en konspirasjon for å undertrykke kunnskap om de skadelige effektene av asbest. Av 1982 var STRAFFERETTSLIG skader blir tildelt til lider av asbest-relaterte sykdommer, og mange av de store selskapene reagert ved søker Kapittel 11 bankerott sikringen.


Dette komplisert den juridiske situasjonen betraktelig. Ting endret også i 1980-årene fordi suksessive bølger nye arbeidstakere skulle komme frem med asbest-relaterte sykdommer. Disse inkluderte arbeidstakere i byggefirmaer, asbestos distributører og selskaper involvert med asbest-relaterte produkter som brems linings og isolasjon.


Til slutt, definere mange av de store konkurs asbestos selskapene utligning klareringer å håndtere problemet tilfeller atskilt fra søksmål prosessen. De fleste jurister fortsetter samtidig med søksmål mot selskapene når dere forhandler med utligning-klareringer. Normalt, når en bosetning nås med tilliten blir det for mye mindre penger og betalinger er spredt over mange år.


** Hvordan advokater fortsette med mesothelioma tilfeller? **


De fleste advokater i dette feltet vil gjøre en undersøkelse av hver krav på en individuell basis. Siden de ofte ta på slike tilfeller på "alternativ" basis, vil de vanligvis ikke ta på en sak med mindre de har en rimelig sjanse til å vinne. Dette betyr at en historie av kontakt med asbest vanligvis ikke tilstrekkelig til å fortsette. En person bør ha håndfaste bevis for tilstedeværelsen av mesothelioma før en alvorlig sak kan gjennomføres.


Advokaten vil se ut i det hele tatt relevant informasjon inkludert medisinske journaler, familiens historie, arbeid historie, eksponering for asbest. De må vanligvis være fornøyd av to ting før begynnelsen--det må være en diagnose av mesothelioma, og det må være saksøkte som kan bli holdt ansvarlig. Når de har disse to ting er de vanligvis forberedt på å ta på saken.


** Hvordan betales advokatene? **


De fleste jurister arbeider på alternative basis. Dette betyr at de ikke får betalt til saken er utlignet i sin klient favør. En standard timepris er 30% av brutto oppgjør. Når du velger en advokat, må du være forsiktig med hvordan midlene spres. Noen tar sine 30% og deretter betale advokathonorarer ut av klientens delen. Dette betyr at de vil faktisk blir mer enn 30%, noen ganger nærmere 40 eller 50%. Se etter et firma som betaler gebyrene ut av brutto oppgjør beløp. Og kontroller at det er ingen omstendigheter der du vil bli fakturert for kostnader Hvis din advokat taper saken.


** Workers' kompensasjon eller 3rd Party-Litigation **


Når en fordring gjøres mot en arbeidsgiver, håndteres vanligvis tilfelle av arbeidstakere ' kompensasjon. I de fleste jurisdiksjoner er en "ingen feil" forsikring systemet. Alle arbeidsgivere må ha denne type forsikring. Så når en fordring gjøres mot systemet, er det ikke nødvendig å etablere at arbeidsgiveren var på feil. Alt systemet har å gjøre er å etablere ansatt har skadet eller deaktivert på grunn av arbeidskontrakten.


Erstatningskrav workers' kan vanligvis være avsluttet i løpet av 6 til 12 måneder.


Når du arkiverer et sivilt søksmål mot en 3dje part for eksempel en produkt-produsent, er prosessen betydelig mer komplisert. I dette tilfellet vil advokater som representerer et mesothelioma offer vanligvis navnet flere saksøkte--noen ganger så mange som 30 eller 40 gruvedriften selskaper, produsenter, distributører, meglere, isolasjon entreprenører, generelle entreprenører, etc.--å forsøke å spre skadene over så mange partier som mulig og øke sjansene for å motta en sizable bosetning.


Erfarne advokater vil forsøke å bosette med saksøkte før du faktisk gå til retten. Hvis saken kommer til domstolen og en dom er nådd det er du nesten helt sikkert til ankes. I slike tilfeller kan det ta år å komme en endelige oppløsning.


** Hvis du har vært utsatt for asbest... **


Hvis du har vært utsatt for asbest, er den beste råd å ha en grundig medisinsk undersøkelse for å avgjøre om du har noen tegn til mesothelioma. Hvis du gjør, er det best å konsultere med en advokat om situasjonen så snart som mulig.

No comments:

Post a Comment