Wednesday, September 5, 2012

Pucker opp på den siste sitron rett

Er bilen gjør du pucker opp som du har spist en sitron? En spoonful sukker vil ikke gjøre det hele bedre. Du trenger å børste opp på siste sitron lovene i staten. Det synes du kanskje har fått en dud av en bil, en bil sitron mangel av et bedre sikt. Så du kan oppfriske på den nyeste sitron rett, eller du kan ta kontakt med en av sannsynligvis mange sitron rett advokater tilgjengelig i staten.


La oss anta at du bor i California. Forskning nyeste sitron rett California har å tilby av perusing gjennom lover i delstaten Californias sivile kode. Hvis det ikke får du yawning, vil ingenting! Hvis du vil spare deg selv fra kjedsomhet av å lese gjennom alle at juridisk, kan du også konsultere med noen sitron rett advokater. Du kan eventuelt lese på for et sammendrag av disse lover å se hvis du har en juridisk ben å stå på. Du må avgjøre om du trenger å begynne å lage lemonade med at bilen sitron.


En av Vedtektene av California Civil Code sier at du må gjøre en realistisk innsats for din nye bil fast til å samsvare med grunnleggende garantier fra produsenten av kjøretøyet. Det er en grense på ett og et halvt år eller 18 000 miles på bilens kilometerteller, avhengig av hva som skjer først, for problemet til rettes opp, før den blir vurdert en bil sitron.


Selvfølgelig, som med noe annet, er det andre bestemmelser til denne regelen. Først, feilfunksjon må ha reparert to eller flere ganger uten å lykkes, med resultatet at bilen er farlig eller usikre til stasjon på en måte som kan føre til alvorlige skader eller tap. Eller det andre bilen fortsatt er løst ikke tilfredsstillende etter at fire gjentatte forsøk av produsenten. Til slutt, er en annen grunn til at bilen kan være vendt en bil sitron rett hvis kjøretøyet har vært ute for reparasjoner for mer enn en måned eller tretti rett dager.


Informasjonen ovenfor er bare et utvalg av sitron rett California har på bøker. Det er mer enn det, men er skal gi deg en god start forståelse hvor du står i din dud av en bil. Hvis du vil være sikker på at du er i samsvar med alle CA sitron rett, sørg for å få noen juridiske rådgiver.


Du vil oppdage at du kan be om tilbakebetaling av kjøp av bilen fra produsenten. Bil produsenten kan også erstatte din dud av et kjøretøy med en ny like sammenlignbare bil. De ville være ansvarlig for alle skatter og avgifter som går ved kjøp av en ny bil inkludert du påløpte kostnader i utleie og reparer avgifter.


En ting sitron rett advokater kan fortelle deg er at hvis du ber om produsenten for å få hvile gjennom en ny bil eller en refusjon før du arkiverer en sivil dress og de nekter, du kan være berettiget til to ganger kompensasjon fra produsenten skal finne en sivil rettssak i din favør. Men før du går gjennom juridiske rådgiver, bare spare litt penger og gjør din forskning på sitron-lover. Det er en tøff jobb wading gjennom alle at bilen sitron rett ting, så pucker opp og få opptatt med å lage din egen lemonade fra at bilen sitron.

No comments:

Post a Comment