Monday, November 14, 2011

Nasjonale ID-kort? Kongressen vedtar elektronisk ID-kort

Vi flytter mot en Orwellian 1984 scenario i USA? Er vi fortsatt virkelig land of the free? Mange forutsi alvorlig begrensninger til vår livsform i lys av forestående kravet om en nasjonale ID-kort.


På den 10 mai 2005 godkjent av Kongressen "Real ID Act" som en del av en militære utgifter regning. President Bush er ventet å signere regningen kort tid.


Så, hva er så farlig? Den føderale regjeringen har for tiden ingen metode for å spore borgere i USA. Hvis du fly til Las Vegas for en uke, ikke kan regjeringen spore du uten først å innhente en garanterer basert på en rimelig mistanke om kriminell aktivitet. "Real ID Act" dreper potensielt annonsering slagord, "Hva skjer i Vegas, forblir i Vegas."


Effektiv mai 2008, alle amerikanere vil være nødvendig for å hente federally godkjente ID-kort som inneholder elektronisk kodet personlige opplysninger. De personlige opplysningene som inkluderer navn, kjønn, adresse, fødselsdato og et digitalt bilde på et minimum. All denne informasjonen vil bli holdt i den nasjonale databasen. Noen uten ID-kort kan ikke fly, åpne en bankkonto, angi føderale bygninger og, mest sannsynlig få en jobb. Kort sagt, vi ser på en database som gjør at den føderale regjeringen til å spore din hver bevegelse, finanser, utgifter aktiviteter, osv.


Fra et praktisk synspunkt, vil Department of Homeland Security legge fram spesifikasjonene for kortene. Det er tror at kortene vil bli utstedt gjennom state DMV kontorer og kan bli innarbeidet i sjåførers lisenser. Hvis du vil få tak i kortet, borgere vil være nødvendig for å produsere en foto-identifikasjon, bevis på adresse, personnummer kort og muligens finger utskrifter eller retinal skanner. Informasjonen vil deretter digitalisert og satt i en føderal database. Spesielt skummelt elementet av dette er at det er ingen begrensninger på hva kan være nødvendig av Department of Homeland Security. DNA-prøver, som kan være langt bak?


Backers av loven hevder at det er nødvendig å stoppe ulovlige innvandrere fra å skaffe drivere lisenser og hindre terrorister "skjulested i åpne." Motstandere hevder kortene utgjør en nasjonale ID-kort, brutto brudd på sivile rettigheter og plattform for massiv identitetstyveri. Enten du støtte loven eller ikke, er det unektelig at big brother vil ha deg i hans severdigheter begynner mai 2008.

No comments:

Post a Comment