Thursday, November 17, 2011

Hvordan Patent advokater håndtere intellektuell eiendom

Patent advokater er profesjonelt lisensierte advokater som har lov til å stå foran og operere innenfor United States Patent and Trademark Office. Kontrastfarge, Patent agenter er ikke nødvendigvis advokater, men er tillatt å praksis innenfor disse samme kontorer. Mange agenter kommer fra forskjellige bakgrunner, ikke nødvendigvis lov.


For å være klar, jobbe en dyktig patent advokat eller agent ikke nødvendigvis på varemerke problemer. Faktisk, er patenter og varemerker frakoblet unities for den samme regjering grenen holder for samme idé-the beskyttelse av en oppfinner oppfinnelse eller en Profilprodukter. Patenter og varemerker er offisielt arkivert for og observert, men krever ikke samme type (eller beløp) arbeid for å kunne oppnå ene eller den andre.


Når du ser til å ansette en patent advokat eller patent agent, kan du finne en som gir tjenester som det andre ikke, og omvendt. Hvis du planlegger å litigate, eller planlegger å forfølge et patent krav i retten, deretter et patent advokat vil har legitimasjon nødvendig å stå foran en domstol eller lov, men kanskje ikke rett til å arbeide med patentsøknader.


Men en patent agent vil ha tekniske kunnskaper og kunnskap til å arbeide med og/eller tiltale patentsøknader, men vil ikke være i stand til å litigate i en domstol utenfor USPTO.


Dette vanskelig valget er igjen til skjønn oppfinneren. Det avhenger oftest hvis hun eller han mener at det er en mulighet for at patentet vil bli avvist, som bringer på mulig søksmål. Hvis dette er tilfellet, kan det være viktig å ansette en erfaren patent advokat som har jobbet med slike tilfeller og vil vite nøyaktig hvordan man skal håndtere slike tilfeller i retten.


Derfor kan det være bedre å ansette en erfaren patent agent som ville vite hvordan til riktig word patent-programmet (en tidligere forsker, for eksempel som forstår hva du anmoder) slik at den ikke vil bli avvist i første omgang, men heller akseptert basert på sin originalitet og veldokumenterte tilnærming.


I noen sammenheng, og hvem du vil arbeide med, vil hun eller han måtte være både kvalifisert og videregående nok til å flytte gjennom mounds av juridisk arbeid og forskning at det å skaffe et patent krever.

No comments:

Post a Comment