Wednesday, November 23, 2011

Anti-phishing Bill innført Congress

Sen. Partick J. Leahy har introdusert Anti-Phishing-Act av 2005 til Kongressen for vurdering. Loven ville tillate føderale påtalemyndigheten å søke bøter på opptil $250,000 og fengsel setninger på opptil fem år mot personer som er dømt for å fremme svindelforsøk (phishing). Online parodi og politisk tale områder ville bli ekskludert fra rettsforfølgelse.


"Phishing" er en elektronisk svindel som brukes til å lure datamaskinbrukere til å gi opp personlig informasjon som personnummer og passord. Svindelforsøk (phishing) innebære vanligvis e-postmeldinger som ber om bekreftelse av personlig informasjon fra en kjent business. Leserne er gitt en kobling som sender dem til det som synes å være området av det aktuelle selskapet. Leseren blir deretter bedt om å bekrefte deres kontoinformasjon ved å gi deres navn, adresse, personnummer, kontonummer, etc.


I sannhet, området er en illegal avskrift av virksomheten i spørsmålet og leserens informasjon som samles inn for senere uredelig bruk inkludert identitetstyveri. Forbrukerne er anslått for å miste hundrevis av millioner av dollar i året til phishing-svindel. Utvilsomt, du har mottatt mer enn noen få av disse e-postene.


Phishing-e-post er mest sannsynlig å bruke nettstedene til banker, kredittkortselskaper og store detaljister. Online selskaper som Ebay, PayPal og Earthlink har hatt lignende problemer. En spesielt aggressiv gruppe scammed selv nettstedet til IRS.


I April 2004 advarte IRS forbrukere som bedragere skulle sende e-postmeldinger tilsynelatende fra Skattemyndighetene. Forbrukerne mottatt e-post påsto de var under etterforskning for skatt svindel og gjenstand for straffeforfølgning. Emails inneholdt språk fortelle mottakere de kunne "hjelp" etterforskningen ved å gi "ekte" informasjon og ledet dem til en nettside som var avledet av IRS-området. Forbrukerne ble deretter bedt om å oppgi detaljert personopplysninger til nelastning. Siden fleste frykter IRS, kan man anta at et stort antall mennesker tok phishing agn.


Kommentaren


Anti-Phishing-Act av 2005 er en flott start til å bekjempe svindel artister som bruker phishing til pilfer penger fra forbrukere. Act, men vil ikke sette en stopper for villedende phishing-praksis hvis den er sendt. Det involverer grunn jurisdictional Problemstilling.


En stor prosentandel av enkeltpersoner å fremme svindelforsøk (phishing) befinner seg utenfor USA. Mens de kan ta varsel av loven, vil det ha noen merkbar effekt på deres falske svindel. Inntil det er en internasjonal reaksjon, vil svindelforsøk (phishing) fortsette å være et problem. Likevel, Senator Leahy skal commended for igangsetting innsats for å håndtere denne voksende problem.

No comments:

Post a Comment