Monday, November 21, 2011

Levende Wills, de 10 mest vanlige spørsmålene

I dag, mer enn noensinne, trenger du en levende vil. Oppdag de 10 mest vanlige spørsmålene må besvares slik at du også kan ha sjelefred.


1. Hva er en avansert helsevesenet direktivet?
Avanserte helsevesenet direktivene er skrevet instruksjoner som kommuniserer dine ønsker om omsorg og behandling bør du ikke lenger kunne treffe dine egne helsevesenet avgjørelser.


2. Hva er komponentene?
En avansert helsevesenet direktivet inneholder:
a. en levende vil som skisserer valgene dine medisinske og behandling
b. sunnhet bekymre fullmakt – personen du utpeker til å ta avgjørelser for medisinsk og behandling når du ikke lenger kjøpedyktig gjøre så selv.


3. Hvordan brukes de?
Hvis du ikke lenger kunne gjøre valg med hensyn til helse-omsorg, disse dokumentene skal kommunisere med din leger hvilke behandlinger som du ønsker eller don' t ønske som kunstige administrasjon av mat og væsker, eller aften bruk av HLR eller en puste maskin.


4. Når kan de bli effektiv?
Disse skjemaene er bare effektiv når du ikke kan kommunisere dine ønsker deg selv. Den kan brukes i situasjoner der du er terminally ill og vil dø snart. Livsopprettholdende prosedyrer som bare forlenger døende prosessen vil i så fall skal tilbakeholdes som du har angitt. En annen gang de kommer i lek er Hvis du lider av en hendelse eller sykdom som etterlater deg permanent i koma. Fordi situasjoner er varierte, blir det viktig å være klart som du kan, og kontroller at POA forstår dine ønsker.


5. Hva skjer hvis jeg ikke har en?
Noen gang staten har et hierarki som etterfølges som beskriver hvem som er din neste av slektninger og som vil ta avgjørelser for deg. For eksempel, hvis du er et mindre barn, vil det være foreldrene dine. Hvis du er en voksen med en juridisk ektefelle, blir vedkommende din beslutning maker. Det blir komplisert når familie medlemmer/betydelige andre uenige om hva dine ønsker er. Dette er grunnen til at disse skjemaene er så viktig.


6. Kan jeg ombestemme meg?
Du kan endre mening om hva du har skrevet, og som du velger som din beslutning maker når som helst ved å ødelegge de gamle skjemaene og foreta en ny. Kontroller at nye former er gitt ut til de som trenger dem for eksempel din beslutning om gjøre, familie, betydelig andre, helsevesenet leverandør, sykehus, etc.


7. Hvis jeg har en levende vil, betyr det at jeg ikke får behandling?
Dette er en vanlig misforståelse, og svarene er ingen. Disse skjemaene trenger ikke bety nei OMSORG. Du bør alltid få omsorg og komfort som du krever.


8. Hvor får disse skjemaene?
Ofte ganger, helsevesenet leverandør eller sykehus har dem. Men er det best hvis du gjør dem før du aldri se disse leverandørene. Du kan få dem fra din advokat, eller det er flere elektroniske kilder hvor du kan få staten bestemte dokumenter gratis.


9. Må jeg se en advokat?
nei. Du kan fylle ut disse skjemaene ut selv følge instruksjonene for skjema... Når det er sagt, hvis du situasjon er trege, ikke ville det vondt for å få profesjonell juridiske råd. I de fleste stater har ikke skjemaene være notarized. Sørg for at du får de nødvendige vitnene til å signere disse skjemaene. De kan ikke være slektninger eller ansatte av helsevesenet leverandør, sykehus, klinikk, etc.


10. Hvor kan jeg finne mer informasjon?
Online, www.LawHelp.org gir gratis informasjon om de fleste stater. De fleste statlige avdelinger av helse eller din tilstand juridisk tilknytning vil være i stand til å peke deg i riktig retning.

No comments:

Post a Comment