Saturday, November 26, 2011

Hemmeligheten for å beskytte verdiene i bedriften din

Uavhengig av typen virksomhet du gjennomføre, er det en betydelig risiko for å bli saksøkte i vår litigious samfunn. Søksmål kan variere fra påstander om uaktsomhet, defekt produkter til tvister med ansatte. Innlemming er et middel for beskyttelse mot disse potensielle trusler.


Enkel innlemmelse - beskytter dine personlige eiendeler


Innlemming virksomheten din er en metode for å opprette en juridisk vegg mellom din personlige eiendeler og business. Noen dom mot bedriften vil ikke påvirke din personlige eiendeler. Mens hjem, besparelser, aksjer, etc., er beskyttet, hva skjer med din bedrift? Hvis en dom gjengis mot din virksomhet, er virksomhetens eiendeler så godt som borte. Dette trenger ikke å være tilfelle.


Dobbel innlemmelse strategi - beskytte verdiene i bedriften din


Mange virksomheter kan dra nytte av å forfølge en dobbel innlemmelse strategi. Strategien er utviklet for å håndtere situasjonen der en bedrift har betydelige anleggsmidler som er utsatt for risiko for søksmål. Hvis du inkludere din virksomhet, er det vel og bra at dine personlige eiendeler ikke er i faresonen. Men hva om virksomheten din har en rekke høy verdi, eiendeler som produksjon maskineri, kontorutstyr, populære domenenavn, tilpasset programvare eller andre elementer? Bare Innlemming virksomheten din vil ikke beskytte disse eiendeler fordi de er eid av forretningsenheten. Siden en vellykket søksmålet ville resultere i en dom mot forretningsenheten, kunne det bli beslaglagt alle eiendeler av virksomheten som en del av dommen. Kort sagt, mister du maskineri, kontorutstyr, immaterielle rettigheter eller andre elementer av håndgripelig verdi. Dobbel innlemmelse strategi forhindrer dette scenariet.


Som navnet antyder, innebærer dobbel innlemmelse strategi opprettelsen av to forretningsenheter. Først er "utsatt" virksomhet som samhandler med kunder eller klienter. Den andre enheten, en "holde corporation", opprettes deretter for å eie verdifulle eiendeler virksomheten din. Denne holder corporation leaser deretter relevant virksomhet anleggsmidlene til din "utsatt"-enhet. Hvis "utsatt"-enhet er saksøkte, holde selskapet gjenoppretter bare sine eiendeler og saksøker er tvunget til å bosette for pennies på dollar fordi "utsatt"-enheten har noen eiendeler. I hovedsak saksøker vinner slaget, men taper krigen.


Fleste vet at et foretak kan brukes til å opprette et beskyttende skjold for sine personlige eiendeler. Hvis bedriften har høy verdi, eiendeler, kan nå du bruke denne doble innlemmelse strategi for å beskytte disse ressursene også.

No comments:

Post a Comment