Saturday, November 19, 2011

Ta kontroll; Ivaretakelse distribusjonen av dine eiendeler ved å gjøre en vil

Betydningen av å gjøre en vil


En gyldig vil er en av de viktigste dokumentene du kan noensinne sette din signatur, som konsekvensene av ikke å gjøre en vil før du dør kan ha vidtrekkende virkninger på folk du bryr deg om de fleste.


Til tross for betydningen av denne juridisk dokument er det fremdeles tilfellet at bare 3 av hver 10 personer gjør en vil hovedsakelig på grunn av manglende oppmerksomhet til hvorfor en vilje er nødvendig.


De 3 viktigste grunner til hvorfor en vil bør gjøres er;


1. Å forenkle administrasjonsprosessen
2. Intestacy & distribusjonen av eiendeler
3. Arv skatt


1. Å forenkle administrasjonsprosessen


Før en avdøde person eiendom kan distribueres til forskjellige personer må en bevilgning av representasjon oppnås fra tinglysing-kontoret. Alle eiendeler som utgjør eiendom –including penger i Bankkontoer - låser til dette stipendet er bekreftet. Hvor ingen vilje er gjort prosessen for å bruke for stipendet er trukket ut, forårsaker forverres opprørt og angst for slektninger og muligens skarpe uoverensstemmelser og saksomkostninger over hvem som bør håndtere eiendom.


En gyldig vil løser disse problemene som personer vil allerede har blitt utpekt ved vilje – testamentsfullbyrdere – for å håndtere eiendom og kan hente stipendet og begynne fordelingen av eiendeler i en minimal tid sparer dermed kostnader, tid og unødvendig nød.


2. Intestacy & distribusjonen av eiendeler


Gjør en vilje er den eneste måten å sikre at folk du vil arve fra din eiendom faktisk gjøre det. Ikke å gjøre en vil vil resultere i loven om Intestacy blir brukt, og intestacy-regler vil diktere hvem får hva, og ofte vil dette ikke samsvar med hva du ville ha ønsket. For eksempel;


a) Hvis du er singel kan du distribuere dine eiendeler blant familie og venner. Reglene for intestacy vil ikke ta hensyn til eventuelle relasjoner basert på vennskap, og vil distribuere blant slektninger bare, alt passerer til staten Hvis ingen slektninger kan bli funnet.


b) Hvis du lever som cohabitees (ugifte par) kan du din partner å utlede noen nytte av din eiendom, kanskje til å forbli i familiens hjem for eksempel. Reglene for intestacy ville ikke ta din partner hensyn; så langt loven er bekymret, du ville bli behandlet som en enkelt person og partneren din ville få ikke noe.


c) Hvis du er gift og har barn kan du anta at din ektefelle ville få alt. Dette er ikke alltid tilfelle, som brødre og søstre, og ofte deres barn vil også ha et krav.


d) Hvis du er en forelder, vil du kanskje anta at hvis noe skulle skje med deg som din nærmeste slektninger ville være ansvarlig for omsorg for barna. Saken må imidlertid tas til domstolene for dem bestemme hvem som skal ha forvaring, en prosess som kan være svært trukket ut og distressing parter involvert. Denne bestemt konsekvens er av avgjørende betydning Hvis du er en forelder eller ugifte par med barn. Gjør en vilje er uvurderlig ved oppnevne Verger til å være ansvarlig for omsorg for barna.


Ikke å gjøre en vil forlater kontroll over distribusjon av din eiendeler og eiendeler i hendene på staten. Gjør en vil plasserer kontrollen tilbake i dine hender.


3. Arv skatt


Familiens hjem er ofte hovedaktivaet og med økning i eiendom verdier flere og flere mennesker har blitt fanget i arv skatt netto. Ikke å gjøre en vil vil resultere i reglene for Intestacy blir brukt, og disse vil bare gi for minimum arv skatt unngå.


Britisk lovgivning gir at eiendeler opp til verdien for £ 275,000 er fritatt fra arv skatt og noe over denne terskelen skal beskattes på 40%. Når du legger til opp alt du eier – inkludert personlige elementer osv – kan det hende du er verdt en betydelig mengde penger. I tillegg kan du være dismayed å oppdage at du også være ansvarlig for betaling arv skatt!


Som et eksempel, hvis din eiendom er verdt £ 300000, vil £ 25 000 av som være skattbare ved hastighet på 40% som vil resultere i £ 10,000 verdt av skatt som skal betales!


Gjør en vilje er en av de beste skatt unngå verktøyene du kan bruke – i tillegg til andre, og utnytte fritak som er tilgjengelige.


Gjør en vilje er trolig et av de siste – og viktigste – foretak kan du gjøre til fordel for familien, og de love…failure å gjøre en kan ha vidtrekkende prosjek og dire konsekvenser.


JsByrne
LLB (Hons) LPc.
www.Kladd-din-Will.com

No comments:

Post a Comment