Tuesday, November 29, 2011

Let�s ta en titt på levende-klarering

En tid siden gjort Kongressen visse endringer i eiendom skatt. Som et resultat av endringene, effektiv januar 2004, hvor skatt gratis økt til $1,500,000. (Tilbake i 1997 var det $ 600 000.) Dette gjør at et ektepar å forlate et minimum av $ 3 000 000 skatt gratis.


Din leve stoler trenger ikke å bli forandret til å inkludere disse endringene.


Det finnes imidlertid andre utbygginger som kan være hensiktsmessig å vurdere.


1) Du kanskje vil vurdere en dynastiet Living stoler. Fordelen med å bruke generasjonen som hopper over avgiftsfritaket er større i løpet av den grantor liv. Når egenskapen er overført til et dynasti som bor tillit, alle takknemlighet og akkumulert inntekt generert av eiendommen til den grantor døden blir unntatt fra skatt så lenge det fortsatt i levende stoler. Innerst inne, dette er en grown-up for mindreårige Living Trust.


2) En annen nyere utvikling er verdt å vurdere. Siden etter en ektefelle dør, overlevende har full kontroll over den overlevende ektefelle lever stoler, inkludert retten til å endre mottaker (gjennom generelle Power of avtalen), er det viktig å sørge for at barn fra første ekteskap arver sin fortjente del.


Dette er hva som kan skje. Du dør. Din leve stoler deler inn i to eller tre aksjer. Din kone, som har kontroll over leve stoler, tilbringer halvdel av eiendom, remarries, og etterlater hennes halv til nye ektefelle (ikke hensikten). Du kan diskutere dette nå med din ektefelle og bestemmer at aktiva du har kjøpt i løpet av ditt liv sammen hører til dere begge. Mens du fremdeles vil din ektefelle å være lykkelig og kanskje selv måtte, vil dine felles eiendeler skal arves av dine barn, ikke den nye ektefellen.


Det er mulig med standarden en - B - C Living stoler holdt av mest gifte par, hvilke innrømmer overlevende halvparten (den A Living stoler) endres, for å innlemme en instruksjon som den A Living Trust (den overlevende halvdel) vil bli låst. Med denne funksjonen, overlevende ektefelle kan bruke alt, men uansett hva du ikke har brukt må stå til din familie i stedet for den nye ektefellen.


3) Fordi tid har gått siden din leve stoler først ble skrevet, tidligere små barn er ikke så ung lenger og etterfølgere som du har valgt for å gjøre dine beslutninger vil kanskje ikke lenger være passende fordi de er for gammel. Les gjennom disse betegnelser som er oppført i din leve stoler og fullmakter (finansielle og sunnhet bekymre).
Videre kan arv alder terskelverdien angitt for mindre barn på tiden du har gjort din leve stoler ikke lenger være passende. På tiden, var du gjette om hva disse mindreårige ville være like, si, når de ble 25 år gammel. Kanskje tror du nå det er nødvendig å justere at alder-begrensning.


4) Være sikker på at folk du utnevnt har fortsatt sine kopier av dine sunnhet bekymre fullmakt. De bør ha en kopi som er praktisk fordi i en nødssituasjon de kanskje må foreta medisinsk beslutninger raskt.


5) Gjør det enkelt for folk du bor klarert for å håndtere dine økonomiske forhold.


1. Kontroller at de vet hvor du finner din rådgivere.
2. Hvis du har din egen virksomhet, kan du lage en plan for å håndtere din død, begynner med den første dagen etter din død.
3. Lag en liste over investeringer (navnet på institusjon, kontonumre) slik at dine aktiva kan bli funnet. (Bank / lager kontoer, retirement planer, livsforsikringsselskaper, trygt Safe, osv.)
4. Hvis samtlige opplysninger finnes i datamaskinen, kontrollerer du at en passende lever Trustworthy person har tilgang til passordet.


6) Gjør sikker på at dine eiendeler som har noen form for registrering er riktig tittelen i din leve stoler. Disse ressursene inkluderer bankkonti, aksjemarkedet og Eiendomsmarkedet. Nå er en god tid til å kontrollere at alle slike eiendeler holdt riktig.
Vil du også motta skjemaene 1099 viser interesse eller mottatt i løpet av fjoråret, utbytte og K-1s for partnerskap. Kontroller hver fast eiendom skatt faktura, skjemaet 1099 og K-1 for å sikre at den leser noe langs linjer med:
John og Mary Doe, Trustees av Living stoler av John og Mary Doe, datert 1 januar 2004.


Det kan være andre eiendom som bør også i levende stoler, men kanskje ikke finnes i Årsrapport, for eksempel lager som ikke betaler utbytte, og derfor ingen 1099 gis. Du bør også kontrollere at pensjonsplaner, IRAs og Livsforsikring begunstigede er riktig angitt.


Kreditorer (som for eksempel finansberegning innehaveren og kredittkort) trenger ikke å vite om Living stoler. Bare de holder din eiendom bør ha varsel.


Hvis du har arvet en egenskap eller mottatt en vesentlig gave siden dannelsen av Living stoler, bør du vurdere sin status og planer for den. På samme måte ramifications av en endring i sivilstatus siden dannelsen av Living stoler bør vurderes.


Hvis du refinansierte din eiendom siden gjør Living stoler, kjøpt ny egenskap eller åpnet nye investering-kontoer, må du kontrollere at egenskapen er tilbake i levende stoler. Som en god idé å fjerne alle usikkerhet med hensyn til gjeldende og oppdaterte natur av informasjonen i din leve stoler, kan du signere en erklæring hvert år informere at alle personlige eiendeler er oppført under lever stoler.


Også, se din eiendom planen årlig å forsikre deg om at du fortsatt stole på folk du har valgt å handle på dine vegne etter døden.


Merk at juridiske Helper Corp - http://www.legalhelpmate.com/living-trust-online.aspx - gir en lett-å-bruk, rask, og økonomisk online metoden for oppretting av fullført gjenkallelig levende tillit.

No comments:

Post a Comment