Friday, November 25, 2011

Hva er tinglysing?

Hva er tinglysing?


Ingen velger frivillig tinglysing. Folk er for opptatt eller opptatt med helse eller andre problemer å planlegge. De passerer bort uten en levende tillit og deres arvinger----vanligvis deres barn----finner at de ikke kan selge mamma eller pappas hus uten en rettskjennelse eller kan ikke overføre mamma eller pappas bankkonto uten rettens. Selv med vilje, kan de bli tvunget til filen en tinglysing du fortsetter.


Alternativer til tinglysing


Fordi tinglysing er dyrt og tidkrevende, prøver en ansvarlig advokat først å avgjøre om det er et alternativ til å skifte. I California er de vanligste alternativene til skifte en Spousal egenskapen protestskriv (Hvis det finnes en overlevende ektefelle) eller en liten eiendom-overføring (Hvis verdien av eiendommen er mindre enn $ 100 000). Hvis disse og andre alternativer til tinglysing er tilgjengelige, er det bare berette for den decedent arvinger til filen en tinglysing du fortsetter.


Kostnaden av skifte


Advokat avgifter og kostnader er satt av loven i California og er basert på verdien av eiendommen. Her er den lovbestemte gebyrplanen i California:


4% av den første $100,000
3% av den neste $100,000
2% av neste USD 800.000
1% av neste $9,000,000


Hva er tinglysing?


Skifte er dommer-overvåket prosessen med å betale en decedent legitime regninger, innholdslister og verdsetje en decedent eiendeler og distribuere anleggsmidlene til decedent arvinger eller begunstigede.


Lengden på tinglysing


De fleste probates ta mellom 6 måneder og ett år. Vi tar stolthet i det faktum at de fleste av våre probates behandles uten en høring: i SF Bay Area, dette gjøres gjennom et system av "pre-granting", det vil si dommeren er villig til å signere foreslåtte ordren uten en advokat som gjør en domstol utseende.

No comments:

Post a Comment