Friday, November 18, 2011

Klassesøksmål søksmål � kan de hjelpe deg?

Det siste uttaket av reseptbelagte medisiner Vioxx og Bextra fra marketplace grunnet sikkerhet bekymringer har klassen aksjonen prosesser i nyhetene på nytt.


Hva er en klassen aksjonen prosess? Hvis du har vært wronged, kan en klassen aksjonen prosess hjelpe deg?En klassen aksjonen prosess er en der en enkelt advokatfirma eller advokat representerer en gruppe av individer som har vært wronged på noen vanlige måte.


Feil kan ha kommet i form av fysisk skade fra et kommersielt produkt, eller kanskje i form av økonomisk skade gjort av et firma villedende publikum på noen måte. Klassesøksmål søksmål ble inngitt på vegne av kvinner som er angivelig skades ved silikon bryst implants tidlig på 1990-tallet, og nå advokater er innlevering klassen handling passer på vegne av folk angivelig skades ved bruk av Vioxx og Bextra.


Det er fordeler og ulemper til klassen handling passer. Den viktigste fordelen er at de tillater en gruppe mennesker, kanskje nummerering i tusenvis, en mulighet til å ha sin sak hørt i retten uten hver av dem har til fil egen rettssak.


Hvis tusenvis eller aften spent av tusenvis av mennesker arkivert individuelle søksmål mot samme selskap for samme grunn, domstoler, kunne både på Federal and state nivåer, bli håpløst tett med nesten identiske tilfeller. En annen fordel er at den tillater folk som ikke har individuelt lidd skade nok til å rettferdiggjøre en sak av seg selv til å søke erstatning som en gruppe, eller "klasse" der skaden begått er kumulativt stor.


Domstolene bestemme om en sak er å bli hørt som et klasse handling dress, som retten må bestemme om fordelene tilfelle rettferdiggjøre håndtering dress på den måten, og om advokat eller lov autorisere i spørsmålet kan tilstrekkelig representere ofre som er involvert.


Saken fortsetter som en klasse handling dress må bare én eller to representanter for klassen vises i retten. De representerer klassen; Det er ikke nødvendig for alle medlemmer av klassen å være til stede på prøve.Når saken er sertifisert som en klassen aksjonen prosess, varsles alle parter som representerer "klasse" av sin advokat enten via e-post eller offentlig merknad.


De deretter har muligheten til å "velge bort", burde de ikke ønske om å være representert i tilfelle av advokater i spørsmålet. Med mindre meldte enkeltpersoner trekker deg, de er inkludert, og vil dele i prisen, bør søksmålet fortsette på en vellykket måte.


Personer som velger å melde ut kan deretter velge å ansette egne representasjon og kanskje filen en rettssak på egenhånd.Klassesøksmål søksmål vanligvis ta flere år å nå konklusjonen, spesielt hvis dress etterfølges av appeller av den tapende parten. Det er ikke uvanlig, men for klassesøksmål søksmål skal utlignes ut av rettssalen.Som alltid, bør du finne deg selv i en situasjon der en sak kan være garantert, bør du rådføre deg med en kvalifisert advokat.

No comments:

Post a Comment