Monday, November 28, 2011

�Who andre ønsker å få skrudd når du registrerer en innspilling eller Songwriting Deal?!?�

Har du opptak (eller songwriting) kontrakten i hånden og alt kommer opp roser, rett? Du få sjekken, til slutt, men det er ikke helt hva du ventet. Hvis du registrerer ikke vite shorted hva har skylder deg så du kan være noen velfortjent inntekt. Så sørg for at noe du registrerer inneholder en setning i følgende områder (fortrinnsvis i din favør):


Utfører rettigheter – dette betyr at du får en del av endringen når sangene spilles over radio, fjernsyn, Internett og på noen offentlige arenaer som konserter og slikt. Og hvem holder orden på dette? Sjekk ut ASCAP-http://www.ascap.com/index.html, SESAC– http://www.sesac.com/home.asp og BMI– http://www.bmi.com.


Mekanisk rettigheter – dette er de vanligste kjent. Det inkluderer noe fysisk som bånd, CDer, osv. Harry Fox byrået er nesten 80 år gammel og for kunstnere med 2500 eller mindre innspillinger de kan lćre mer ved http://www.songfile.com/ om små lisensiering.


Skriv ut rettigheter – akkurat det-noe på utskriften som tekstene eller sheet music.


Utenlandske Rights-igjen, noe som omhandler utenlandske publisering og lisensiering.


Synkronisering rettigheter – noen gang hørt en Garth Brooks eller Rolling Stone sang i en film eller TV-show? Det er synkronisering, og det kan bety stor bukk selv om noen kunstnere overse denne svært viktig rett ved signering.


Hvis du ikke har noen eller alle disse områdene dekket når du signerer en kontrakt kan det bety tap av store penger for deg. Hvis du har råd til det utleie bare den beste underholdning advokat til å håndtere din kontrakter. En god advokat kan være dyrt, spesielt hvis han har å gjøre alle legwork, men du kan spare tid og penger ved å se i produkter som 101 musikk Business kontrakter programvaren på http://www.MusicContracts101.com. Denne enkle å bruke, kontrakter etableringen programvare har over 100, profesjonelt utarbeidet, musikk business kontrakter og avtaler. Som med enhver kontrakt du registrerer – være det et hus lån eller et stemmeopptak kontrakt – er det best å ha en advokat ser dokumenter over før du gjør en siste signering. Store penger sparer er imidlertid arming selv med kunnskapen, som 101 musikk Business kontrakter, før du noensinne satt foten i et advokatfirma. Som www.MusicContracts101.com området foreslår, beskytte deg selv, din musikk og karrieren – få det i skrive!

No comments:

Post a Comment