Wednesday, November 16, 2011

Hvordan du får tak i et Patent: Det indre hjemkomsten av det amerikanske patentkontoret

USA fungerer annerledes enn andre land når det gjelder å gi patenter. I USA rolle det ikke nødvendigvis som først søkt om patent (prosessen kan ta til ett år å fullføre).


Hva betyr noe, men er som kom opp med den opprinnelige ikke-separerte oppfinnelsen først. Hvis en oppfinner kan bevise at han/hun kom med et varig produkt før noen andre, og de skal gis rett til patent.


Det er best, gitt informasjonen ovenfor, for å skissere din idé for et produkt med beskrivelser på hvordan det fungerer. Deretter skal oppfinner, sammen med to vitner signere og datoen det foran en offisiell notarius.


Følgende, holde sammensatt på et trygt sted mens du søker på provisoriske eller vanlige patent, mens du arbeider med din oppfinnelse.


En provisorisk patent-programmet fra US Patent og Trademark Office gir en bekreftelse til datoen når oppfinnelsen ble først oppfunnet, eller når sammensatt ble fullført. Denne måten oppfinneren har ikke nødvendigvis har fullført oppfinnelsen i sin helhet.


Oppfinneren trenger å inngi en vanlig Patentnummer program med USPTO innen ett år etter provisoriske programmet.


En oppfinner, kan når du er klar til å fullt patent hans oppfinnelse, ha til å ansette en offisiell patent advokat eller agent. Deretter, patent advokat eller agent kan utføre et søk som kontrollerer at oppfinnelsen er originalt, og at det allerede ikke har er arkivert. Når unikheten i nye oppfinnelsen er bekreftet, oppfinneren har til å fylle ut en spesifikasjon (eller beskrivelse), to eller flere sammensetninger og en offisiell hevder skjemaet.


Når programmet er mottatt på Patent og Trademark Office, fullfører en sensor et nytt søk med poster være sikker som oppfinnelsen ikke har allerede blitt patentert. Hvis det er ingen problemer, får oppfinneren en "varsel om godtgjørelsesbeviset". Dette betyr at oppfinneren vil snart motta sin Patentnummer når visse avgifter er betalt i sin helhet.


Hvis det er problemer med å bestemme den opprinnelige kvaliteten av et produkt eller sammensatt, kan deretter klage gjøres innen styret av Patent appeller og forstyrrelser. Følgende, dersom det viser seg ingen nytte, kan krav tas til retten.

No comments:

Post a Comment