Friday, August 31, 2012

Er spion Gear Legal?

Mange folk når de først begynne å avgjøre hvorvidt eller ikke de har et behov eller ønske om spion utstyr rart hvis det er lovlig. Tross alt, spion utstyr brukes til å gjøre en stor mange ting, inkluderer undersøke informasjon at andre vil holde private. Slik bruk kan foreslå at kjøper spion utstyr er ulovlig. Men kunne ingenting være lengre fra sannheten. Selv om noen av de ting folk bruker spion ting for er ulovlig, faktisk å kjøpe og eie utstyret ikke er.


Hvis spion utstyr var ulovlig, where 'd bounty hunters og P.I.s får alt utstyret de trenger å gjøre jobben sin? De må ha tilgang til det riktige utstyret for disse privat profesjonelle å gjøre jobben sin. Dette betyr at loven håndhevelse og regjeringen tjenestemenn ikke er de eneste som kan kjøpe spion utstyr. Det er imidlertid viktig å merke seg at de vanligvis har juridiske grunner for å invadere andres personvern, og du bør nøye vurdere om de bruker du har for ditt utstyr er lovlig.


De juridiske og kvalifisert bruker spion Gear innebære bruker som beskytter eiendom og hjem. Ting som GPS bane i biler og overvåkningskameraene på Hjem er praktisk bruk av spion-utstyr som kan hjelpe deg å beskytte dine eiendeler og din familie. I tillegg, gjenkjenner de fleste steder at du kan spy i ditt eget hjem, og derfor det er akseptabelt å bruke en skjult kamera på forskjellige steder om huset for å holde øye med omsorgspersoner, tenåringer, husassistenter og gjester. Men det aldri vondt å og kontroller at disse er akseptable bruksområder for spion utstyret før engasjerende i disse fremgangsmåtene.


I USA, så vel som mange andre land med demokratiske former for regjeringer, er individuelle rettigheter prisen. Det ville ikke være fornuftig i slike tilfeller å nekte spion utstyr for publikum samtidig som regjeringen å gjøre liberal bruk av den. Dette betyr at det er lovlig å kjøpe, og selv for å bruke overvåking utstyr og spion gadgets. Men er det opp til deg å sørge for at hva du gjør med spion-utstyr ikke er i strid med loven.


(c) 2005 Copyright

No comments:

Post a Comment