Sunday, August 26, 2012

Sarbanes-Oxley-delen 404 eller var denne siden ikke funnet 404!

Sarbanes-Oxley 404 refererer til 404-delen av Sarbanes-Oxley-loven som det gir for å ha strengere interne kontroller mens dokumentere den økonomiske statusen for selskapet. De fleste av chief executive øverste forretningsverden understreke på samsvar med Sarbanes-Oxley 404-delen.


Sarbanes-Oxley 404 er rettet mot behandling, medlemmer av bedriftens grupper som arbeider mot vurdering av interne kontroll over finansiell rapportering og overvåking komitémedlemmer. Det løser en rekke viktige saker som gjelder i 404 for Sarbanes-Oxley-samsvar av ledelsens vurderingsprosessen.


Sarbanes-Oxley 404 er relatert til ledelsens generelle ansvarsområder, over finansiell rapportering. Det gir ledelsen har strenge kontroller over totalt prosessen med vurdering og dokumentasjon av selskapets finansielle status. Selv om flere hjelp og fullstendig illustrasjoner av loven er tilgjengelig i markedet, men ledelsen bør konsultere med revisorer eller eksperter som en advokat til å forstå den totale samsvar med Sarbanes-Oxley 404-delen.


Sarbanes-Oxley 404 illustrerer også informasjon som hjelper i assistanse av tilsynet komitémedlemmene og ledelsen å forstå deres individuelle roller. Den peker også en oversikt til lagt nye ansvarsområder av sentrale ledere i å hjelpe totale prosessen med dokumentasjon henhold til overholdelse av Sarbanes-Oxley-loven.


Sarbanes-Oxley 404 bidrar også til å overvåke komitémedlemmene å forstå deres bredere plikter, og for å avklare problemer møter ledere. Etter signeringen av Sarbanes-Oxley-loven i 2002 står ledere overfor større potensielle eksponering til personlig ansvar mot totale dokumentasjonen prosessen med den økonomiske statusen for selskapet.


Det er flere leverandører som tilbyr Sarbanes-Oxley-programvare som spesielt omhandler bestemt del av loven. Programvare som tilbys av OpenPages spesielt refererer til Sarbanes-Oxley 404. Det gjør det mulig for selskapet å automatisere kvartalsvise test og gjennomgang av interne kontroller til å senke kostnadene forbundet med samsvar med loven over hvert kvartal. Denne programvaren som tilbys av OpenPages har brukerspesifikke hjemmesider. Den kan også inneholde forskjellige andre funksjoner som gjør at er mer vennlig til bruk. Disse funksjonene er hovedsakelig enkel navigering, evne å opprette interaktive rapport, integrasjon av e-post-funksjonen. Denne programvaren inneholder også viktige områder av funksjonalitet. Disse problemene se problemet og overvåking, styring av prosjektet, dokumentasjon og kompatibilitet-automatisering.


Etter samsvar med Sarbanes-Oxley 404 føler mange ledere at det har vært mye forbedring i selskapets dokumentasjonen fremgangsmåten etter ved hjelp av Sarbanes-Oxley-programvare som tilbys av ulike leverandører. Flertall av sentrale ledere følte måtte ha overholdelse av loven som det gir mer gjennomsiktig resultater og økonomiske statusen for selskapet. Det tilbyr også flere kontroller til sentrale ledere over dokumentasjonen prosedyrer.

No comments:

Post a Comment