Wednesday, August 29, 2012

Fordeler ved å bruke en strukturert utligning-rådgiver

Partene til en personlig injurie sak kan bruke en Structured Settlement når én eller flere fremtidige innbetalinger er utifra tvisten. En strukturert utligning gir sikker, management-fri, garantert utbetalinger for saksøkerne, deres familier og sine brukere og mottakere. Betalinger kan gjøres for levetiden til saksøker eller for en bestemt periode, og kan inkludere Levekostnader øker.


En strukturert utligning har mange fordeler. Når tvisten innebærer en fysisk personskade, er betalingene helt skatt gratis. Bevilgningene til strukturen kan ikke være raskt utsvevende og skadet saksøker kan garanteres en sikker kilde av midler for livet. Disse garantert utbetalinger er uavhengige av "bli rik raskt" ordninger og opp-og nedturer i aksjemarkedet.


Betalinger kan arrangeres for mange ulike behov, for eksempel pågående månedlige regninger, college tuition betalinger, medisinske utgifter, spesielle behov, avgang, downpayment på et hjem business eller selv pågående boliglån betalinger.


En megler kan få pristilbud og hjelpe i innkjøp strukturert boplasser fra høyt rangerte annuitetens selskaper, arbeider tett sammen med alle parter og ha saksøkers beste interesse i tankene.


Hvis Forsvaret gjør en strukturert bosetning tilbyr, er det viktig å vite kostnader eller nåværende verdien av fremtidige betalinger, slik at det kan sammenlignes med en umiddelbar kontanter bosetning. Saksøker kan ofte ønsker å gjøre en counteroffer, enten stigende betalinger eller endre tidspunktet å gi for kjente behovene til saksøker. Uansett, er det alltid lurt å ha en ekspert til å se i dokumentasjonen for å sikre at det oppfyller bransjestandarder angående konstruktiv mottak, sikret creditorship, tildelinger og andre problemer. Vårt firma er et nasjonalt anerkjent ekspert i å tilby alle disse tjenestene.


Hvis du vil oppnå best resultat, er det viktigste å involvere en strukturert utligning rådgiver så tidlig som mulig i forhandlingene. Når en avtale er nådd for å bosette for kontanter, er det vanligvis for sent hente skatt og andre fordeler av strukturerte bebyggelsen.

No comments:

Post a Comment