Friday, August 24, 2012

Pierce Corporate slør

Bedriftsstrukturen virksomheten din vil gi ly for din personlige eiendeler. Det er flere hendelser som vil føre til en dommer å ignorere bedriftsenhet eller "pierce corporate slør." Der er adskillige anledninger hvorfor corporate slør kan pierca. Det er også flere enkle trinn kan du gjøre for å unngå corporate slør fra å være pierca.


Corporate slør kan være pierca Hvis et parti er lurt eller villedes i håndteringen av corporation i stedet for en person. Når corporation gjør korrespondanse med en tredjepart, offiserene og styremedlemmer i selskapet vil gjøre det klart at er de opptrer på vegne av selskapet, og ikke seg selv individuelt. Alle dokumenter må klart bli inngått på vegne av corporation ellers kan det være en konflikt som kan oppstå som ville pierce corporate slør.


Hvis corporation er konfigurert til å gjøre en fortjeneste aldri eller alltid være insolvent anses det for "tynt" balanseførte. Dette kan være når selskapet dannes uten tilstrekkelig kapital til å møte potensielle forpliktelser og gjeld. Dette skjer ofte når en person eller gruppe personer bruker en bedrift som en form for skjold fra gjeld i stedet for en lovlig virksomhet.


Når corporation mislykkes å følge corporate formaliteter der corporation er plassert, kan det være pierca. Noen av bedriftens formaliteter er møter, minutter, lager finans. Hvis bedriftsenhet mislykkes å gjøre noen av disse pliktene kan dommeren styre at det ikke er et riktig corporation.


De største feil små selskaper vanligvis gjør ikke holder separat står for corporation. Hvis en person flytter midler fra deres bankkonto til bedriftens bankkontoen, og vise versa deretter domstol vil ignorere bedriftsenhet.


Hvis selskapet er engasjert i ulovlig virksomhet hvor det er avgjort at corporation ble satt opp som en eneste betyr for de som er involvert for å delta i en ulovlig aktivitet, kan du pierca corporate slør. For eksempel, vil en bedrift ikke bli forsøkt for drap. Bli vil forsøkt enkeltpersoner som er ansvarlig for den. Samme kan brukes for alle typer tilfeller som narkotikahandel, etc.


Mens det er mulig for corporate slør å være pierca, hvis du tar de riktige forholdsreglene når du setter opp firmaet du vil bidra til å beskytte din egen personlige eiendeler. Noen av trinnene for å beskytte dine personlige eiendeler er ganske enkelt, og noen er selv sunn fornuft. Viktigste er at du tar deg når operative a business, og du får lyd juridiske råd før du gjør noe tvilsom.

No comments:

Post a Comment