Thursday, August 30, 2012

Å unngå følelsen brukes - forskning før blir sittende fast med en brukt bil sitron

Du kan spare mye penger når du kjøper en brukt bil. Men før du logger på den prikkete linjen og gaffel over dine hardt opptjente penger, gjøre litt forskning på din stat sin sitron lover å se hvis du kunne ha en potensiell bruktbil sitron på hendene. Ved å samle opp din forskning på potensialet ditt "nye" brukt bil akkurat nå, kan du lagre en hel masse heartache. Tross alt, du ønsker ikke å fork over dine hardt opptjente penger på sitron rett advokater nedover veien, gjør du?


Det er mange av horror historier om folk kjøper en brukt bil, kjører den av mange bil bare for å ha det bryte ned før selv får den hjem. Og dessverre, de fine print i sine papirer noen ganger stater "som den er". Så det betyr at disse fattige er mennesker ut av hundrevis til tusenvis av dollar med noe annet enn en bil sitron å vise for det.. Hvis du er i markedet for en brukt bil, finnes det et par ting du kan gjøre for å beskytte deg selv.


Har din egen mekanisk inspisere bruktbil du tenker på å kjøpe. Er det mer sannsynlig å stole på din egen mekaniker i stedet brukte bilforretning eller privat individ som selger. De fleste sitron lover håndtere bare nye biler, så du må passe på å unngå en bil sitron i din bruktbil. For det andre kan du forskning tittelen på bilen ved å bestille en rapport på bilens historie. CARFAX er den mest kjente ressursen for å finne ut om historien til bruktbil du er eyeing. Hvis du er medlem, kan du også bruke AAA.


Alt du trenger for å finne ut om du har et potensial brukt bil sitron på hendene er kjøretøy identifikasjonsnummeret (VIN). VIN ligger på en liten del av metall på dashbordet, og er vanligvis synlig gjennom frontruten. Du vil kanskje se på disse instruksjon klistremerker finner på innsiden av bilen dørene for VIN. Basert på denne kjøretøy identifikasjonsnummeret, kan du få en rapport kjøres på potensielle bilen du ønsker å kjøpe.


Du kan finne ut alle slags ting fra denne loggrapport for bil. Når et kjøretøy er brakt inn for alle typer service, har mekaniker å angi kjøretøy identifikasjonsnummeret, i tillegg til arbeidet til bilen. Denne historie-rapporten vil fortelle deg hvis bilen har vært i et vrak, hvis det var salvaged og gjenoppbygd, og selv om det var noen gang oversvømmet på grunn av ekstreme værforhold.


De fleste stater har ikke en sitron rett for brukte biler. Deres bil sitron rett er vanligvis for nye motoriserte kjøretøy. Med mindre du bor i New York der de har noen dekning, du er ute av lykken feil. Så ikke rush i et kjøp. Unngå brukes. Ta deg tid, forskning kjøretøyet og shoppe rundt! Hvis noe skal gå galt med din bruktbil, er at noen av sitron rett advokatene rundt staten ikke kan hjelpe deg.

No comments:

Post a Comment