Monday, September 26, 2011

FTC Krever Selskaper å ødelegge Consumer Records

Den 1. juni 2005 utstedte Federal Trade Commission ny forskrift som pålegger selskapene å ødelegge enkelte forbruker poster. De spesifikke regelen krever forbrukeren informasjon som kreditt-rapporter for å være fysisk ødelagt etter at den er brukt.

Records

Regelen dekker praktisk talt enhver forbruker poster. Eksempler er kreditt-rapporter, rettsboken, sysselsetting historier og utleie historier å nevne bare noen.

Identity Theft

Heading klager fra bestanddeler, har Kongressen prøvd å finne ut hvordan man skal håndtere økende identitetstyveri problemer. Som svar, krever FTC regelen alle personlige opplysninger til å være:

1. Brent (!)

2. Pulverisert,

3. Strimlet, eller

4. Ødelagt.

Enten du makulere postene eller stå på parkeringsplassen med en flammekaster, krever regelen dokumentene for å bli ødelagt i den grad de ikke kan leses. Viktigere, gjelder regelen også til elektroniske filer.

Som et byrå regel ikke den nye forskriften ikke resultere i noen strafferettslige følger. I stedet FTC straffebestemmelse kalle for en bot på opp til $ 2500 per overtredelse. Individer som har informasjon misbrukt kan også søke erstatning i sivile søksmål.

Effektiv?

FTC bør applauderes for å ta noen skritt for å hjelpe i kampen mot identitetstyveri. Flommen av nye offentliggjøring av selskaper innrømme å tapte poster er forferdelig. Men er denne nye regelen virkelig hjelpe?

Nei.

Den nye forskriften gir ingen bestemmelser om hvor lenge postene kan holdes før å bli ødelagt. Dette kastrater effektivt regulering. Enhver påstand om brudd kommer til å bli tilbakevist av forsvaret av "Vi ødelegger poster hver xxx måneder." Selv om du er uenig med denne vurderingen, vurdere ødeleggelse av elektroniske filer.

Elektroniske filer blir automatisk sikkerhetskopiert på harddisker. Bare sletter en fil sletter ikke det fra en harddisk. For å overholde regelverket, er selskaper skal tørke alle sine harddisker hver dag eller sletter postene nok? Tørke stasjonene er utrolig belastende når du sletter filer er ubrukelig. Som du kanskje forestille deg, gir FTC ingen veiledning om temaet.

Cutting på sak, har FTC gitt denne regelen for én grunn - for å tilfredsstille kongressen. Det har liten praktisk betydning i å beskytte din private informasjon og etterlater selskaper med en annen vag regulatoriske krav.

No comments:

Post a Comment