Sunday, September 25, 2011

California Businesses Innlemming I Nevada - Er det lovlig?

California er en notorisk dårlig tilstand til å gjøre forretninger i. Regelverk, arbeiderens kompensasjon og skattespørsmål overvelde selskaper. Søker lettelse, mange innlemme i Nevada. Med mindre gjort nøye, kan denne beslutningen føre til katastrofe.

Doing Business - jurisdiksjon

Jurisdiksjon er et rettslig begrep som brukes for å definere hvem som har myndighet over noe. Anvendt til denne artikkelen, refererer begrepet til spørsmålet om hvilken stat har rett til å regulere en virksomhet. I California, spørsmålet koker ned til om du anses å være "gjøre forretninger" i staten.

California er en av de mest aggressive statene når det gjelder å definere jurisdiksjon. Hvis du har kontorer eller har ansatte i staten, blir du vurdert å være å gjøre forretninger her. Du må registrere deg med staten og betale skatt selv om innlemmet i en annen stat. Dette har en tendens til å gjør innlemme i Nevada et dyrt alternativ siden du må betale avgifter to ganger.

Hvis du blir tatt "forretninger" i California, uten å ha registrert, kan du være i for en tøff tid. I utgangspunktet tilbake skatter og avgifter kommer pga. Du er også kommer til å bli bøtelagt og sannsynligvis suspendert fra å gjøre forretninger til en revisjon kan forekomme. California Employment Development Department kan Levy tilbake skatter og straffer. Bankkontoer kan fryses. La oss se på et eksempel.

California Franchise Skatt Board tendens til å se på fakta rundt en spesiell situasjon. Anta jeg eier en Nevada enhet med det formål å bygge nettsteder. Jeg mottar e-post, brevpost og arbeid ut av huset mitt i San Diego. Skatten etaten kommer til å ta den posisjonen at jeg gjør forretninger i California. Mitt kontor er her. Jeg tar samtaler her. Jeg jobber her. Dette scenariet kommer til å være svært vanskelig å forsvare. Spille ut scenariet, vil jeg sannsynligvis ende opp med å gå ut av virksomheten på grunn av forstyrrelser, stress og den resulterende økonomiske byrden.

Så kan du bruke Nevada foretak hvis du er i California? Absolutt. Vanligvis må du bruke en dobbel innlemmelse strategi. Hovedsak, er en enhet i Nevada og en annen i California. Én enhet yter tjenester til andre gjennom en virkelig verdi kontrakt, til vidd, du kan ikke lade $ 1 en time for utførte tjenester. Den Nevada enhet har til å ha en bedrift lisens, kontor, vanlig leverandørgjeld som husleie og de typiske elementene du finner med enhver bedrift. Denne strategien brukes vanligvis til å holde ikke-varige driftsmidler som intellektuell eiendom eller patentrettigheter.

California har en brutal virksomhet klima. The Governator har lovet lettelse, men en skuespiller å gi løfter er, vel, en skuespiller å gi løfter. Bruk Nevada enheter kan gi lindring for din virksomhet så lenge de brukes riktig.

No comments:

Post a Comment