Saturday, September 24, 2011

Corporation - Hva er det?

Enkelt sagt, er et selskap en form for forretningsenhet. Du har sannsynligvis allerede vet dette, så denne artikkelen delves i noen av opplysningene.

Separate Entity

For juridiske formål, er et selskap som en egen juridisk enhet fra de danner det. Selv om det ikke er en levende person, har et aksjeselskap generelt de samme rettighetene. Det kan eie eiendom, skriv kontrakter og kreve konstitusjonelle rettigheter. Uheldigvis, et selskap også må betale skatt som deg og meg.

I motsetning til hver enkelt av oss, kan et selskap "live" for 100 år, 200 år eller mer. Visse former for selskaper var kjent for å eksistere så langt tilbake som i dagene av antikkens Roma. Til tross for det er gladiator tendenser mot andre selskaper, var Microsoft ikke det første selskapet.

State of innlemmelse

Disse dager, autoriserer statlige loven og opprettholder reglene for etableringen av selskaper. I 1811 var New York den første staten til å vedta lover som autoriserer selskaper. Som andre stater ble opprettet, ble passasjen av lovene som autoriserer bedriftens enitity standard praksis. I dag kan selskaper bli dannet i hver stat.

The Secretary of State for hver jurisdiksjon kontroller typisk inkorporering prosessen. Selskaper er "innbyggere" av staten der de har kontorer, har ansatte, motta mail, osv. Dette gjelder selv om det driver virksomhet i andre stater.

Et selskap regnes som en "nasjonal enhet" i den tilstanden det er innarbeidet. I alle andre stater, anses det som en «utenlandsk enhet." For eksempel er et selskap som Nomad Tidsskrifter en nasjonal selskap i Colorado, der den er basert på. Når jeg kjøper en reise tidsskriftet fra det, kan California myndigheter anser det et utenlandsk selskap, og krever det for å samsvare med lovene i California. Utenlandske selskap status er en teknisk område av loven og godt utenfor omfanget av denne artikkelen. Likevel, bare husk at staten inkorporering kan være et sentralt tema, spesielt når det gjelder skattespørsmål.

Limited Liability Corporation

Ah, godsakene. Den primære fordelen med å bruke et aksjeselskap er begrenset ansvar fordel. Siden det regnes som en separat enhet fra aksjonærer, skaper et selskap en barriere mellom bedriftens gjeld og aktiva aksjonærene. Den eneste risikoen aksjonærene ta er tapet av sin investering i selskapet.

n i Colorado, der den er basert på. Når jeg kjøper en reise tidsskriftet fra det, kan California myndigheter anser det et utenlandsk selskap, og krever det for å samsvare med lovene i California. Utenlandske selskap status er en teknisk område av loven og godt utenfor omfanget av denne artikkelen. Likevel, bare husk at staten inkorporering kan være et sentralt tema, spesielt når det gjelder skattespørsmål.

Limited Liability Corporation

Ah, godsakene. Den primære fordelen med å bruke et aksjeselskap er begrenset ansvar fordel. Siden det regnes som en separat enhet fra aksjonærer, skaper et selskap en barriere mellom bedriftens gjeld og aktiva aksjonærene. Den eneste risikoen aksjonærene ta er tapet av sin investering i selskapet.

Anta Jeg eier en bolig verdt $ 800 000 i San Diego og investere $ 10 000 i en ny bedrift. Virksomheten er innlemmet i California og kommer til å dominere VHS tape markedet. Akk, min spåmann tydeligvis hadde en off dag da hun fortalte meg om å investere og selskapet går konkurs i løpet av seks måneder. Jeg vil miste min $ 10.000 investering, men ikke min $ 800 000 hjem. Dersom virksomheten hadde vært formet som et partnerskap, ville jeg miste investeringen og noen eller alle av mitt hjem, avhengig av virksomheten gjeld.

I Closing

Tatt i betraktning var det oppsto i en fjern fortid, er bedriftsenhet fortsatt bemerkelsesverdig relevant i moderne tid. Selv om spredning av aksjeselskap har tatt noen vinden ut av seilene, forblir selskapet en stift av virksomheten miljøet.

1 comment:

  1. Trenger du et lån for å finansiere prosjektet ditt eller utvide virksomheten din?
    Vi er investorer som gir ut lån på 1,9% rente, hvis interessert vennligst send oss din prosjektplan via e-post til: alas_loanfirm@outlook.com eller whatsapp-+1 (859-594-2902)

    ReplyDelete