Sunday, October 2, 2011

Internett Partnerships - Dont Throw Away bedriften din

Generell partnerskap er et dårlig foretaket valg når det kommer til å forfølge virksomhet. De unnlater å gi eiendelen beskyttelse skjold som bør alltid settes mellom din virksomhet og personlige eiendeler. Mange små bedrifter, men finner det lønnsomt å kombinere deres produkter eller tjenester med andre små bedrifter. Ved å gjøre dette, de ofte ikke klarer å innse at de er å utsette dem for samme eksponering som en generell partnerskap.

Hvorfor Selv Worry About It?

Du legger mye tid, penger og svette i din virksomhet. Etter år med innsats, har du det finjustert og gjør en fin levende. Hvor villig er du til å miste din bedrift?

Vurder følgende hypotetiske situasjon som involverer to enmannsbednfter. Vår første fest, programmerer, skaper dataprogrammer for administrasjon av nettsteder. Den andre part er Mark, eieren av et nettsted som gir små bedrifter med nettsteder. Programmer og Mark kommet til den konklusjon at de kan gjøre store penger ved å åpne en felles nettsted. Denne typen situasjon oppstår hver dag på internett. Hvordan bør de gjøre det?

Det beste alternativet er å danne et aksjeselskap eller LLC. Hver part vil eie en avtalt andel av selskapet. Mark vil bidra sin markedsføring evne mens Programmerer bidrar software plattformer. Vedtektene [administrative regler] av aksjeselskap vil detalj hvordan gevinster er inndelt samt detaljering hvem som får hva [domenenavn, klient-list] hvis forholdet ikke fungerer. Hvis et aksjeselskap eller LLC ikke er dannet, avslører hver av partene sine individuelle bedrifter til ansvar akkurat som ville oppstå i et ansvarlig selskap.

eed på andel av selskapet. Mark vil bidra sin markedsføring evne mens Programmerer bidrar software plattformer. Vedtektene [administrative regler] av aksjeselskap vil detalj hvordan gevinster er inndelt samt detaljering hvem som får hva [domenenavn, klient-list] hvis forholdet ikke fungerer. Hvis et aksjeselskap eller LLC ikke er dannet, avslører hver av partene sine individuelle bedrifter til ansvar akkurat som ville oppstå i et ansvarlig selskap.

Hva har blitt oppnådd? Mark og Programmer er beskyttet mot ansvar som følger av ny virksomhet. Dersom selskapet ikke klarer eller er saksøkt på grunn av problemer med programvaren, vil Mark og Programmer unngå personlig ansvar og deres opprinnelige bedrifter er ikke rørt. Er de fullstendig beskyttet? NEI!

Mark og Programmer er fortsatt åpne for erstatningsansvar på "back end". Uten å vite det, truster hver andre til å skikkelig kjøre sine selvstendige virksomheter. Hvorfor er dette?

Anta at Mark og Programmer følge de ovennevnte plan og virksomheten er svært lønnsomt. En dag blir Programmerer servert med et søksmål som hevder at han brøt opphavsrett med et program som han utviklet før møtet Mark. De ni selskapene som han solgte programmet også saksøke ham. Rettssaken går dårlig og programmerer er funnet ansvarlig til melodi av $ 750.000.

Gjett hva som skjer videre? Siden han er eneeier, er programmeringsruten interesse i felles virksomhet med Mark grep for å tilfredsstille dommen. Alternativt filer han personlig konkurs. Uansett, er Mark ufrivillig kommer til å ha en ny forretningspartner som trolig kan ikke programmere! Kort sagt, vi snakker om en katastrofe.

Slik beskytter du deg

Forretningsenheter er nøkkelen til å begrense din eksponering til ansvar. I ovennevnte situasjon, bør Mark og Programmer eier felles selskap som individer, men de bør danne foretak for deres personlige virksomheter. Dersom den personlige bedrifter er saksøkt, er deres individuelle eierskap av joint venture-virksomheten skjermet fra vedlegg.

No comments:

Post a Comment