Saturday, October 1, 2011

California aksjeselskap En oversikt

Mange er overrasket over å høre at LLC foretaket er et ganske nytt fenomen. Wyoming ble den første staten til å lovfeste opprettelse av LLCs i 1977. De fleste stater ikke hoppe på den LLC bandwagon frem til 1988 da skattemyndighetene klassifisert LLC som passerer gjennom enhet for skatteformål. Kjennelsen ble LLCs til populære monster de er i dag. Nå hver stat har lover som tillater skapelsen av LLCs og California er ikke annerledes.

Hva er fordeler med å danne en LLC?

Den LLC foretaket tilbyr mange fordeler for små bedrifter. En LLC kommer til å gi et skjold mellom din virksomhet og personlige eiendeler identisk med et aksjeselskap. I motsetning til et aksjeselskap, er det langt færre bedriftens formaliteter. I stedet for å sette opp lønn, kan du ta trekker fra foretaket. Du er ikke pålagt å opprettholde en balanse, men dette anbefales. Kort sagt er den LLC enhet handler om fleksibilitet.

Bør jeg formular A California LLC for min bedrift?

Kanskje. Mens LLCs gi betydelige fleksibilitet til små bedrifter, gebyrer California en LLC skatt som virkelig kan krampe din fortjeneste. Denne avgiften blir belastet på brutto inntekter for "privilegium å gjøre forretninger i California" som en LLC. Heldig du. Avhengig av din situasjon, danner en "S" selskap kan være et bedre alternativ i California.

Ekstra skattespørsmål

California lar en enkelt person å eie en LLC. Dette fører til problemer fra et skattemessig perspektiv. Skattemyndighetene egentlig ikke anerkjenner eksistensen av LLCs eies av én person. Skattemyndighetene tar plassen som du må ha to personer til å være skatter som et partnerskap. Derfor behandler det enkelt eier LLCs som enkeltpersonforetak. Problemet med dette resultatet er at du ender opp med å betale egen bedrift skatt.

Mens LLC strukturer gir betydelig fleksibilitet, er strukturen ikke alltid det beste valget for en liten bedrift. Sørg for at du snakker med kompetent skatt rådgivning før å danne en LLC for din bedrift.

No comments:

Post a Comment