Wednesday, January 2, 2013

Medisinsk Malpractice hva er seks største risikoen?

Først kan ha en ting klart, det store flertallet av pasientene ikke opplever noen form for medisinsk Malpractice. Faktisk synes feilrate å bare være mellom 5 til 80 feil per 100 000 besøk til leger. At ikke motstå hvis du er en av de som blir utsatt for medisinsk Malpractice din feilrate er 100%.


Diagnostiske feil er det enkelt største området av risiko regnskap for om lag en tredel av alle medisinsk Malpractice krav. Ikke glem dette ikke kan bare være forårsaket av en direkte feil av en lege; Det kan være at legen opptrer på feil informasjon levert av en annen person, men det fortsatt resulterer i en feil diagnoser.


Utilstrekkelig kommunikasjon mellom ulike medisinske tjenesteleverandører var et stort problem i å produsere hevder, er det viktig at leger og andre tilbydere sørge for at alle relevante opplysninger er gjort tilgjengelig for å unngå fare for pasienten og hindre en dress for medisinsk Malpractice.


Feil journalføring var årsaken til mange feil, disse feilene synes å være har blitt spredt ganske jevnt over de ulike medisinske disiplinene, så det synes at dårlig journalføring påvirker alle områder av den medisinske profesjonen akkurat som det gjør så mange områder av hverdagen.


Feil i forskrivning medisiner ble funnet for å være ansvarlig for 19.4% av skader i henhold til en fersk Harvard studere, dette er neppe overraskende når du anser at det er potensial til å gi feil dose av et stoff til noen og også gi riktig narkotika til feil person!


Det synes som mest medisinske feil er ikke et resultat av én person mislykkes i deres plikt til omsorg mot pasienten, men mer i grunnleggende feil i måten systemet er organisert. Enkle ting som aldri ville ha skjedd hvis systemet hadde mer trygg vakter bygget i.


Å få ansatte er den endelige hovedfaktoren i dannelsen av medisinske feil, er det neppe overraskende at feil gjøres når allerede lei personalet er bedt om å utføre andre oppgaver. I en fersk undersøkelse 50% av leger og 70% av offentligheten skylden overarbeid og tretthet som en stor kurs av feil i det medisinske systemet.


Ovennevnte liste over mulige handlemåter for medisinsk Malpractice krav er ikke eksklusiv, men den dekker de viktigste områdene, de fleste av disse kunne vært unngått det leger, sykepleiere, tannleger og andre utøvere tok mer forsiktig. Men det betyr at de trenger mer tid, og tid koster penger, så vi befinner oss tilbake i klassisk Catch 22 situasjonen.

No comments:

Post a Comment